Ana sayfa Dizi Haberleri Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler…

Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV’nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi bir araya getiren dizi, Ordu’da çekiliyor.

Dizinin bir süre önce tanıtımları dönmeye başladığında, yeni bir Karadeniz temalı dizinin ekrana gelecek olması heyecan yaratmıştı.

Sen Anlat Karadeniz dizisine benzetilse de Kuzey Yıldızı farklı hikayesi ve konusuyla ilk bölümde ilgi çekmeyi başardı.

Ordu’nun muhteşem manzarası eşliğinde diziyi izleyenler, kimi eleştiriler yöneltse de ekran karşısında hem çok güldüklerini hem de oyunculukları çok beğendiklerini belirtiyorlar.

Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 14

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi ekran partneri olarak birbirlerine yakıştıran izleyiciler, Demirci’nin 3 yetişkin kızı olan bir baba rolüne pek de uymadığı görüşünde. İsmail Demirci’nin yaşının büyük göstermediği ve kızlarının yanında hiç de babaları gibi durmadığı şeklinde eleştiriler sosyal medyada yer alıyor.

Ancak diziye gelen en büyük eleştiri bu değil. Daha çok Kuzey Yıldızı dizisinde oyuncuların şivelerine takıldı izleyenler. Kimi izleyiciler oyuncuların şive için daha çok çalışması gerektiğini söylerken, Ordulu pek çok izleyici de memleketlerinde böyle bir şive olmadığını söylüyorlar.

Eğlenceli sahneleri ve komik hikayesiyle izleyenleri ilk bölümden kendisine çeken dizide kimi şiddet içerikli durumlar da eleştiri almakta. Karadeniz insanının şiddete meyilli olduğu şeklinde algı yarattığı görüşünün son dönemde dizilerde çoğalmaya başladığı şeklinde görüşlerini dile getiren izleyenler, bu tür sahnelerden hoşlanmadıklarını vurgulayan yorumlar yapmaktalar.

Her ne kadar kimi eleştirilere maruz kalsa da hikayeyi sıcak ve samimi bulan izleyicilerden pek çoğunun yorumlarına bakılırsa Kuzey Yıldızı ilk sınavını başarılı vermiş görünüyor.

İşte sosyal medyada yer alan bazı yorumlar:

Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 15 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 16 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 17 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 18 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 19 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 20 Hem eleştirdiler hem bayıldılar! İşte Kuzey Yıldızı dizisine gelen ilginç tepkiler... 21