Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hem müzisyen hem oyuncu Cem Belevi hayranlarına yeni bir sürpriz yapacak!

Hem müzisyen hem oyuncu Cem Belevi hayranlarına yeni bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem müzisyen kimliğini hem de oyunculuğunu sürdüren Cem Belevi, 14 Ocak’ta vizyona giren Benden Ne Olur isimli sinema filminde yer alıyor…Hem oyuncu olarak filmde izlediğimiz Cem Belevi hem de Aslı Kızmaz’ın sözlerini şarkıya çevirerek, müzisyen kimliği ile de projede bulunuyor.

Cem Belevi, stüdyodan çıkmadığını ve yeni bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Bu projenin heyecanı içinde olduğunu anlatan şarkıcı, klip toplantısı yaptığını belirtirken, yeni şarkısının da yakında çıkacağını belirtti.

Cem Belevi, “Benden pek duymadıkları çok şaşıracakları ters köşe bir konsept ile geliyorum. Çok güzel bir sürprizim olacak. Onun heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Benden Ne Olur isimli sinema filminin şarkısının çok sevilmesinden memnun olan Cem Belevi, “Hem oynadım hem şarkısını besteledim” dedi. Sinema filmi dışında yeni albümünün de heyecanını yaşayan şarkıcı, 1987 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

İnadına Aşk isimli dizi ile 2015 yılında oyunculuğa adım atan Cem Belevi, en son Kalk Gidelim isimli TRT1 dizisinde Sinan karakterine hayat vermişti. Oyuncu geçen sezon da Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katıldı.