Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Sinan Tuzcu hem de Erkan Bektaş, iki karakter yaratma ustası Show TV dizisine katıldı!

Hem Sinan Tuzcu hem de Erkan Bektaş, iki karakter yaratma ustası Show TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 12 Aralık Pazartesi gününden itibaren izleyicilerle buluşacak olan Sipahi dizisinin çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık’ı göreceksiniz. Ancak yan rollerde de karakter yaratma ustası olarak bilinen bazı isimler, diziye büyük katkıda bulunacak.

Sinan Tuzcu ve Erkan Bektaş da bu tecrübeli isimler arasında yer alıyor. 2021 yılında Son Yaz dizisinde izlediğimiz Sinan Tuzcu, ardından da Alparslan Büyük Selçuklu isimli dizideki Dukas karakteri ile ilgi çekmişti. Sinan Tuzcu’nun bu sefer de aksiyon dolu bir hikayeyi tercih etmesi dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu dizide, terör eylemlerini gerçekleştiren acımasız ve soğukkanlı bir karakter olan Goran’ı canlandırıyor. Sipahi dizisinin kötü adamlarından birisi olarak ünlü oyuncu yine karakter yaratma ustalığını sergileyecektir.

Hem Sinan Tuzcu hem de Erkan Bektaş, iki karakter yaratma ustası Show TV dizisine katıldı! 11

En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz Erkan Bektaş da yine Sinan Tuzcu ile birlikte hikayenin kilit isimlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Goran’ın en güçlü maşası, Ortadoğu’nun amansız kötü adamı Habtor karakterine hayat veren Erkan Bektaş, kötü adam rollerinde çok başarılı performansları ile biliniyor.

Hem Sinan Tuzcu hem de Erkan Bektaş, iki karakter yaratma ustası Show TV dizisine katıldı! 12

Sipahi’de Goran ve Habtor ikilisi, gerçekleştirmek istedikleri kötü eylemlerinde, her daim vatan için tetikte olan Milli İstihbarat Teşkilatı’nı karşısında bulacak. Özge Gürel ve Kaan Yıldırım’ın karakterleri, dizide Goran ve Habtor gibi kötü adamlara karşı büyük mücadele verecek.