Ana sayfa Sosyal Medya Hem yetenekli hem romantik! Ünlü oyuncu Bora Akkaş’dan söz ediyoruz!..

Hem yetenekli hem romantik! Ünlü oyuncu Bora Akkaş’dan söz ediyoruz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Bora Akkaş, televizyon ekranlarına en son Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri dizisiyle geldi. Dizide Özge Yağız ile partner olan oyuncu aynı zamanda BluTV’nin Çağan Irmak imzalı Yeşilçam dizisinde, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci gibi isimlerle birlikte rol aldı.

Öte yandan tiyatro sahnesinde  Harika Şeyler Listesi adlı oyunla hayranlarının karşısına çıkan oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.

Uzun bir süredir Oben Alkan ile birlikte olan ve sevgilisiyle beraber yer aldığı fotoğrafları sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan ünlü oyuncu son paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Hem yetenekli hem romantik! Ünlü oyuncu Bora Akkaş'dan söz ediyoruz!.. 7

Bora Akkaş’ın “Daha güzel bir şey düşünemiyorum” notunu düştüğü romantik instagram paylaşımı takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Hayranları oyuncuya, “Umarım hep mutlu olursunuz” şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Bugüne kadar pek çok dizide ve sinema filminde rol alan Bora Akkaş kariyerinde  ilk kez Gönlümdeki Köşk Olmasa isimli filmde rol aldı ve bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü kazandı. Yetenekli oyuncu aynı zamanda, Hakunamatata isimli müzik grubunun bas gitar üyesi olarak müzik alanında da çalışmalarını sürdürüyor.