Ana sayfa Dizi Haberleri Her şey daha yeni başlıyor! Hercai’de ortaya çıkacak daha çok hikaye var!

Her şey daha yeni başlıyor! Hercai’de ortaya çıkacak daha çok hikaye var!

tarafından ker_def

atv’nin Mia Yapım imzalı yeni dizisi ‘Hercai’ ilk 2 bölümünü geride bıraktı.

Cuma akşamlarının yeni favori  dizisi olan Hercai geçtiğimiz akşam yayınlanan ikinci bölümüyle hem AB hem Total grubunda ikinci sırada yer alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Çekimleri Mardin Midyat’ta yapılan ve heyecanlı bir intikam hikayesini anlatan dizinin kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Gülçin Hatıhan gibi isimler yer alıyor.

İlk dizi bölümüyle çok sevilen ve Cuma akşamlarının yeni fenomen dizisi olan dizi oyuncuları atv ekranlarında yayınlanan ‘Dizi TV’ programına konuk oldu.

Dizinin setine giderek oyuncularla konuşan Dizi TV ekibi başrol oyuncuları Akın Akınözü, Ebru Şahin ve Gülçin Hatıhan, Tansu Taşanlar, Gülçin Şantırcıoğlu, Serhat Tutumluer gibi oyuncularla konuştu.

Oyuncular dizide her karakterin bir hikayesinin olduğunu ve bunların birbirini etkilediğini, ilerleyen bölümlerde sürekli yeni hikayelerin ortaya çıkacağını ve her hikayenin yeni bir hikaye ortaya çıkaracağını söylediler.