Ana sayfa Sosyal Medya “Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki…” Sefirin Kızı’na katılan Tuba Büyüküstün’den duygusal mesaj!

“Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki…” Sefirin Kızı’na katılan Tuba Büyüküstün’den duygusal mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde hızlı bir değişim yaşanmakta! Başrolde Engin Akyürek ile birlikte rol alan Neslihan Atagül’ün geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlığı olması nedeniyle diziden ayrıldığı haberi herkesi şaşırtmış, kısa bir süre içinde ise yerine Tuba Büyüküstün’ün geldiği öğrenilmişti.

Dün akşam ekrana gelen 37. bölümde Gediz kaza yapıp ölürken Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrıldı. Aynı zamanda Tuba Büyüküstün de ilk sahnesi ile diziye hızlı bir giriş yapmış oldu!

Artık Sefirin Kızı dizisini yoluna Nare ve Gediz olmadan devam edecek. Tuba Büyüküstün’ün de nasıl bir karakteri oynayacağı henüz belli değil ama Sancar ile karşılaştığı sahnede yağan yağmur üzerine Büyüküstün, duygusal bir mesaj yayınlayarak Sefirin Kızı dizisinin izleyicisini selamladı.

Dizide Güneş karakterini oynayan Tuba Büyüküstün, Sancar’ın yaktığı ve yeniden yapılan kulübeye yağmurdan kaçarken gelmiş ve ısınmaya çalışırken Sancar onu gördü. Birbirlerine şaşkın bir şekilde bakakalan ikilinin daha sonra aşk yaşayacakları da anlaşıldı.

Bu sahnede iki oyuncunun yoğun yağmur altında olması, Tuba Büyüküstün’ün mesajına da yansıdı. Haftasonu Bodrum’a giden oyuncu, ilk çekim gününün ardından, daha önce Kara Para Aşk dizisinde birlikte oynadığı Engin Akyürek ile 6 yıl sonra buluşmanın mutluluğunu yaşadığını anlatmıştı.

Tuba Büyüküstün, instagram sayfasından dizinin çekimlerinden kareler paylaşarak bir de aşağıdaki mesajı paylaştı. Oyuncu, “Eğer bir şey sana doğru kolaylıkla akıyorsa onu kabul et hayatına derler. Her şey o kadar kolaylıkla, güzellikle yoluna aktı ki… Tüm ekibime bana sevgiyle ve inançla bakan gözleri için çok teşekkür ediyorum. Hepimiz aynı yağmurun altında farklı şekillerde ıslandık” sözlerini yazarak senarist Eylem Canpolat, partneri Engin Akyürek, dizinin yapımcıları O3 Medya ve NGM Medya, Star TV ve yönetmen Emre Kabakuşak’ı da etiketledi…

İşte Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı kareler…

"Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki..." Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün'den duygusal mesaj! 10

"Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki..." Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün'den duygusal mesaj! 11

"Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki..." Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün'den duygusal mesaj! 12

"Her şey o kadar kolaylıkla aktı ki..." Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün'den duygusal mesaj! 13