Ana sayfa Dizi Haberleri Her şey sil baştan! Çukur dizisi geliyor, kavuşma yakındır! İşte müjdeli haber…

Her şey sil baştan! Çukur dizisi geliyor, kavuşma yakındır! İşte müjdeli haber…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisi Show TV’de ilk başladığı günlerde ekranda adeta bir sarsıntı yaratmıştı! Bambaşka içeriği, hikayesi, usta ve genç kuşağın güçlü isimleriyle yola çıkmış ve ekranda yeni deneyimler yaşatmıştı izleyiciye. Eylül ayında 4. sezonu başlayacak olan dizi, her sezonda olduğu gibi yine iddialı bir şekilde gelmeye hazırlanıyor.

İzleyicinin adeta dizi ayarlarını bozan bir süreç başlattı Çukur dizisi. Öyle akıl oyunları, öyle kurnazlıklar, öyle planlar kuruldu ki izleyici her seferinde şaşkına döndü. Hiç beklemediği yerden, beklemedikleri çıktı. Yeni sezonda da iddia büyük! Yine aynı hazzı yaşatır mı bilinmez ancak, Çukur’un çocuklarının kollarına, bedenlerine kazıdıkları dövmenin, Türkiye’nin pek çok ilinde sokaklara, duvarlara, çöp bidonlarına çizilmiş olması, Çukur dizisinin etkisinin de bir göstergesi.

Her şey sil baştan! Çukur dizisi geliyor, kavuşma yakındır! İşte müjdeli haber... 8

Pek çok oyuncu geldi geçti. Kimilerinin yeri hala belli, kimileri çoktan unutuldu. Yeni sezonda yine kim gider, kim kalır, kim gelir bilinmez ama iddianın büyüklüğünü geçtiğimiz günlerde dizide Cumali karakterini oynayan Necip Memili ortaya koymuştu. Memili, 4. sezonu merakla bekleyenler için instagram’dan yaptığı bir paylaşımda “Hiç bir şey, ama hiç bir şey,eskisi gibi olmayacak, @cukurdizi çok mu çok az kaldık” notunu düşmüştü.

Hem yeni sezonun heyecanı katlayacağını aktarmış hem de yakın zamanda izleyici ile buluşacaklarını anlatmıştı Necip Memili. Yeni gelen haber ise izleyiciyi sevindirdi. Pandemi süreci nedeniyle çok uzun zaman önce ara verilmişti çekimlere. Oyuncuların çoğu yaz tatillerine devam ediyorlar. Ancak yavaş yavaş İstanbul’a dönmeye başlıyorlar.

Çünkü çok kısa bir süre içinde Çukur dizisinin yeni sezonu için çalışmalar başlayacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan verdiği kulis bilgisinde, Çukur dizisinin okuma provalarının 15 Ağustos’ta başlayacağını ve bir sonraki gün 16 Ağustos’ta da ilk çekim günü olacağını ifade ediyor. Çekimin ilk sahnesinin ise İdris Koçovalı’nın evi olduğu bilgisini de ekliyor.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Kubilay Aka, Barış Arduç gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan dizinin yeni sezonunda bir transfer de geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Her şey sil baştan! Çukur dizisi geliyor, kavuşma yakındır! İşte müjdeli haber... 9

Yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu İrem Sak Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda seyircinin karşısına çıkacak.