Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Selin’in Demir’e hayranlığı artıyor!

Her Yerde Sen 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Selin’in Demir’e hayranlığı artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ı buluşturan Her Yerde Sen dizisi, ilk 2 bölümü ile büyük beğeni toplamıştı. Özellikle kadın izleyiciler Aybüke Pusat’ın canlandırdığı Selin karakterinin duruşunu çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulunmuştu. Güçlü, akıllı, eğitimli ve öz güvenli bir kadın karakteri olarak Selin ekranda farkını sergiliyor. Dizide Furkan Andıç’ın canlandırdığı Demir karakteri de beğeniyle izleniyor. Andıç ile Pusat’ın uyumlu halleri de dizinin yükselişinde önemli bir etken durumunda.

Her Yerde Sen dizisi 28 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de 3. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Yıldırım bey meselesini çözmeye çalışan Selin ile Demir arasında sorunlar yaşanacak. Ancak Selin’in Demir’e karşı ilgisi de kendini belli ediyor. Demir’in, cam kırdığı anlarda ise Selin’in korkusu görülmeye değer. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Videodan 3. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

2. Bölümde Neler Olmuştu?

Selin ve Demir evin tek sahibi olmak için mücadele verirken, Firuze ve Leyla ortak bir çözüm aramak için onları yemeğe davet eder. Şirkette ise Demir’i uzaklaştırmak için Operasyon Çita’nın ilk aşaması başlatılır. Bora, Merve ile barışmaya çalışırken, Burak ve Ferruh eski hesapların yarattığı tehlikelerle uğraşır. Selin’in başına gelen talihsiz olaylar Demir’i de etkileyecektir.

Genel Hikaye:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın