Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Her Yerde Sen 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Her Yerde Sen dizisi Fox TV ekranında bir hayli beğeni topladı. Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk üç bölümü büyül beğeni toplamıştı. 5 Temmuz Cuma günü dizinin 4. Yeni bölümü ekranda olacak. Merakla beklenen yeni bölümde neler yaşanacağına dair 4. bölüm 2. fragmanda önemli detayları öğrenebilirsiniz.

3. Bölümde neler yaşanmıştı?

Hırsızı şikayet etmek için karakola giden Selin ve Demir’in nezarete düşmesi daha büyük sorunlara yol açar. Firuze ve Leyla aynı evi paylaşamayan Selin ve Demir’i yakınlaştırmak için yeni bir plan kurar. Şirket en büyük müşterisini kaybetme tehlikesiyle karşılaşınca, Demir durumu tek başına çözmek için harekete geçer. Ancak Selin ve ekip kendi çözüm planını uygulamaya koyunca i

Genel Hikaye

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

Her Yerde Sen Cuma FOX’ta!

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkın