Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen 5. bölümde sürpriz ziyaretçiler Selin’in başını fena ağrıtacak!

Her Yerde Sen 5. bölümde sürpriz ziyaretçiler Selin’in başını fena ağrıtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Her Yerde Sen’in 12 Temmuz Cuma akşamı ekrana gelecek olan 5. bölümünde sürpriz ziyaretçiler ortaya çıkıyor!

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, evde kavga halindeki Demir ve Selin, kapıyı açtıklarında büyük bir sürprizle karşıllaşıyor.

Selin’in anne ve babası, beklenmeyen ziyaretleriyle ikiliyi şaşırtırken, durumu nasıl açıklayacaklarını bilemeyen ikilinin imdadına Alara yetişiyor!

Firuze ve Leyla’nın ikiliyi girdikleri krizden çıkarma çabaları bir dizi olaya yol açarken, Selin ve Demir de birbirlerine daha çok yakınlaşmaya başlayacaklar.

İşte Her Yerde Sen 5. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldırım’ın Artemim ekibini arşiv odasında yakalaması şirkette büyük bir krize yol açar. Krizin sorumlularından hesap soran Demir, Selin’den zor bir karar vermesini ister. Firuze ve Leyla kendilerini kurtaracak aşkı başlatmak için daha büyük bir hazırlıkla yeniden harekete geçerken Artemim ekibi Demir’i göndermek için planlar yapar. Ancak sürpriz bir gelişme Operasyon Çita’yı tehlikeye atacaktır.