Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisi sinirleri bozdu! Selin ve Demir’in yakınlaşması beklendi ama sonuç bambaşka!

Her Yerde Sen dizisi sinirleri bozdu! Selin ve Demir’in yakınlaşması beklendi ama sonuç bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de dün akşam 6. bölümü ekrana gelen Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde Demir ve Selin’in yakınlaşmasını bekleyenler, yine hüsrana uğradı!

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın oynadıkları dizide Demir ile Selin, ayın evde yaşadıklarını Selin’in anne ve babasına hissettirmemek için akla karayı seçtiler.

Firuze ve Leyla’nın Demir’in halaları gibi rol yapmaya çalıştığı ve evde köşe bucak kaçan Demir’in yakalanma telaşı içindeki halleri güldürürken, beklenen yakınlaşma da gerçekleşmedi!

Her ne kadar birbirlerine ısınmaya başlasalar da Selin ve Demir aşkının başlaması biraz daha zaman alacak gibi görünüyor.

Dizinin aşk kısmını ise İbo ve Ayda tamamlamaya başladı.

Her Yerde Sen dizisi sinirleri bozdu! Selin ve Demir'in yakınlaşması beklendi ama sonuç bambaşka! 7

Her Yerde Sen’in romantik kısımlarını şimdilik onlar tamamlıyor. Selin ve Demir aşkını beklerken, izleyiciye de İbo ve Ayda aşkıyla başka bir hikaye açılıyor.

Demir ve Selin aşkını bir süre daha beklemek zorunda olan izleyiciler, şimdilik İbo ve Ayda aşkıyla yetinecek gibi duruyor.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler “Selin ve Demir aşkı ne zaman başlayacak?” diye sorarken, Ayla ve İbo aşkı da izleyenleri mutlu etmiş görünüyor. Yapılan yorumlarda ikilinin romantik halleri beğeni kazandı.

Ancak yine de izleyici artık sıkıldığını ve Selin ile Demir yakınlaşması izlemek istediklerini söylemekten de geri duramıyor.

Her Yerde Sen için hazırlanan romantik klip ise Youtube’da yayınlandı.

İkilinin dans ettiği sahnelerde Selin ve Demir’in ayrı ayrı birbirlerini düşündükleri anlar da yer almakta.

İşte o klip: