Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen dizisindeki bir söz sosyal medyada olay olmaya yetti!

Her Yerde Sen dizisindeki bir söz sosyal medyada olay olmaya yetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizinin günümüzde başarılı olması için televizyon izlemeyi pek de alışkanlık edinmeyen gençlerin dikkatini çekmesi ve onları ekrana taşıması şart.

Bunun yolu da sosyal medyada konuşulacak içerikler üretilmesinden geçiyor.

Her Yerde Sen dizisinde böyle bir gelişme yaşandı ve bunun meyvelerinin de yakın zamanda toplanması hiç de şaşırtıcı olmayacak.

Bu gündemin temel sebebi ise Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in canlandırdığı Sanem karakterinin 1 yıldır söyleyemediği bir sözü, Her Yerde Sen dizisinde Selin’i canlandıran Aybüke Pusat’ın bir çırpıda söylemesi kadınların çok hoşuna gitti.

Her Yerde Sen dizisinin özellikle kadın izleyicileri sosyal medyada Selin’in sözünü kampanyaya çevirdi.

O kampanyaya sebep olan sahneyi videoda bulabilirsiniz. Kampanyanın detayları ise haberimizin devamında yer alıyor.

Bu sahnede Selin’in Demir’e çaktığı laf adeta bütün kadınların ekran başında “İşte budur!” nidalarına sebep olacak cinsten!

Aybüke Pusat’ın oynandığı Selin, Demir’in tüm kasım kasım kasılıp vücut şov yapmasına “Canım bunlar eskide kaldı artık! Kadınlar kas değil, zeka istiyor. Ne yapacaksın Mamut mu avlayacaksın da biz senin kasına prim verelim.” lafıyla adeta olayı kadınlar gözünde bir çırpıda özetliyor!

Bu sahne sonrasında sosyal medyada “Kadınlar kas değil zeka istiyor” lafı adeta slogan oldu.

Bu slogan en çok da Erkenci Kuş dizisindeki Can Yaman’a gönderme niteliği taşıyor. Zira Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın müthiş kaslarının gösterilmediği bir bölüm bulamazsınız.

Dizide sürekli kaslarıyla etkileyiciliğini sergileyen Can Yaman, Aybüke Pusat’tan mecazi anlamda da olsa fena bir laf işitmiş oldu.