Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisine itirazlar üst üste geldi!

Her Yerde Sen dizisine itirazlar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı Her Yerde Sen dizisinin fragmanları ve detayları ortaya çıkmıştı.

Söz dizisinin ardından Şahin Tepesi ile ekrana gelen Aybüke Pusat, bu dizinin kısa süreli olmasının şokunu yaşamıştı. Furkan Andıç ise Star TV ekranının beğenilen yapımı Kardeş Çocukları’nda Volkan’ı canlandırmış ancak diziden erken ayrılarak yeni projede yer almıştı.

Yaz ekranında ise ünlü oyuncu bu sefer Her Yerde Sen ile Fox TV’de olacak.

Ancak dizinin fragmanlarına yapılan izleyici yorumlarında dikkat çeken eleştiriler var.

ELEŞTİRİLER NELER?

Mesela çok destek bulan şu yorum dikkat çekiyor: “Maşallah herkes zengin herkesin şirketi var evler desen zaten şato ee pardonda hangi ülke burası? neden birazda hayatin gerçekleriyle ilgili dizi yapılmıyor?”

Birçok kişi de benzer mesajlarla diziye yönelik eleştirilerde bulunmakta. “Bırakın artık klasik zengin oğlan fakir kız senaryosunu, bıktık artık” diyen çok sayıda dizi takipçisinin isyanı da dikkatleri çekiyor.

Konusu nedeniyle dizinin tutmayacağını düşünenler de bir hayli fazla.

FARKLI DÜŞÜNENLER DE VAR

Her Yerde Sen dizisine itirazlar üst üste geldi! 7

Bazı dizi hayranları ise farklı düşünüyor. Erkenci Kuş’a benzettikleri Her Yerde Sen’in başrol oyuncuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın iyi bir uyum yakaladıklarını düşenen bu gruptaki izleyiciler, “Neşeli, komik, eğlenceli bir diziye benziyor yazın iyi gider” diyerek destek vermekte.

Tutmaz diyenlere inat birçok izleyici de “Bence tutacak” diyerek karşı görüş belirtiyor.

Yaz dizilerinin böyle olması gerektiğine değinen de çok fazla destek mesajı sosyal medyada yer almakta.

Her Yerde Sen hikayesi:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.