Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisinin eğlenceli tanıtımına sosyal medyada büyük destek geldi!

Her Yerde Sen dizisinin eğlenceli tanıtımına sosyal medyada büyük destek geldi!

tarafından ker_def

Başrollerini Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ın paylaştığı ve yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan Karga 7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen” dizisinin ilk teaser’ı görücüye çıktı.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı ‘Her Yerde Sen’in ilk teaser’ı yayınlanır yayınlanmaz, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

‘Her Yerde Sen’in merakla beklenen ilk teaser’ında başarılı şarkıcı Zeynep Bastık’ın ‘Her Yerde Sen’ şarkısı eşliğinde, dizi oyuncularının hikayeye konu olan evin bahçesindeki partide eğlendikleri anlar ekrana geliyor.

Dizinin tanıtım görüntülerini çok beğendiklerini ifade eden izleyiciler, bir an önce başlamasını istediklerini belirtiliyorlar. Ayrıca Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ın iyi bir uyum yakaladıkları da gözlenmekte. İkilinin hayranları yeni dizideki rollerini merakla beklediklerini belirtmekteler.

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile beğenilen usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

‘Her Yerde Sen’in Hikayesi:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat)  birlikte yaşamak zorunda kalır.  Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

İşte o görüntüler: