Ana sayfa Dizi Haberleri Her Yerde Sen dizisinin iki ünlüsü yeniden buluşuyor!

Her Yerde Sen dizisinin iki ünlüsü yeniden buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisi çok beğenilmişti. Dizinin başrolünde buluşan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat ikilisi de büyük bir hayran kitlesinin ilgisiyle karşılaşmıştı.

Her Yerde Sen projesi çok uzun boyutlu bir iş olmadı.Reytingler beklentilerin altında gerçekleşince 23. bölüm ile birlikte final yaptı Ancak geride de Aybüke Pusat ve Furkan Andıç ikilisini çok seven ve onları kalbine yerleştiren geniş bir izleyici kitlesi kalmıştı.

Çok iyi bir uyum yakalayan, enerjileri de bir hayli yüksek olan iki ünlü isim yeni bir dizide buluşuyor… En son 50 M2 isimli Netflix dizisinde izlediğimiz Aybüke Pusat, yeni bir dijital dizi projesi için anlaşma yaptı.

Başroldeki partneri ise Her Yerde Sen dizisinde birlikte rol aldığı Furkan Andıç oldu. Furkan Adıç, Her Yerde Sen bittikten sonra 2020 yılında bir başka romantik komedi dizisi olan Çatı Katı Aşk’ta yerini almıştı. Bu proje de sadece 16 bölüm sürdü.

Şimdi Her Yerde Sen’in Demir ile Selin’i yeniden buluşuyor. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı BluTV’de yayınlanacak olan Kusursuz isimli dizide iki genç oyuncu yine birlikte yer alacak.

Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan Büşra Develi’nin de bu projede yer alması dikkat çeken bir başka ayrıntı oldu.