Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai 13. bölüm fragmanında şoke eden olay, Azat Şadoğlu ölecek mi?

Hercai 13. bölüm fragmanında şoke eden olay, Azat Şadoğlu ölecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi 13. bölümüyle 20 Eylül Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. İlk sezonu büyük beğeni toplayan dizisinin 2. sezonu yine heyecanlı başlayacak.Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizide Miran ve Reyyan’ın başına neler geleceği merak konusu.

13.bölüm fragmanı yayınlandı.Reyyan, “Evliliğimiz için intikamından vazgeçecek misin?” diye can alıcı soruyu Miran’a soruyor… Miran ne karar verecek? Miran ise ailesi ile karşı karşıya gelmek pahasına davasından vazgeçme kararı alıyor. Ancak ailesi bu durumu onaylamıyor. Miran, annesine çıkışıyor ve “Seninle acımız aynı ama bundan sonra yolumuz başka” diye çıkışıyor… Azat ile Miran ise herkesin ortasında kavgaya tutuşuyor.Reyyan, “Dokunmayın aileme” diye Miran’a çıkışıyor. Azize Aslanbey’in “Miran, Reyyan ile evlenmeyeceğine göre Azat Şadoğlu ölecek” sözü ise herkesi şoke ediyor.

Videodan 13. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz:

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.