Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai başarısından sonra Ahmet Kayakesen’e ikinci büyük dizi fırsatı çıktı!

Hercai başarısından sonra Ahmet Kayakesen’e ikinci büyük dizi fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Kayakesen, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor ama bu kadar uzun süredir ekranda olmasına rağmen popülerlik konusunda çok şanslı olmadı.

Kocamın Ailesi dizisindeki Fatih karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Hanım Köylü isimli dizisinde de İsmail karakteri ile beğeni toplamıştı. Savaşçı dizisinin yanı sıra, Yasak Elma’da da rol alan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Hercai ile gerçekleştirdi.

Ahmet Kayakesen, Harun karakterini canlandırdığı Hercai dizisindeki başarısı ile adından çok konuşturan birisi oldu. Son dönemde sinema ve dijital dizilere de ilgi gösteren oyuncu, ayrıca Mükemmel Eşleşme isimli TRT 1 dizisinin de başrolünde yer aldı.

Hercai başarısından sonra Ahmet Kayakesen'e ikinci büyük dizi fırsatı çıktı! 8

Şimdilerde ise Ahmet Kayakesen hayranlarını çok şaşırtacak bir rol ve imaj ile ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Fox TV için hazırlıkları yakın bir zaman önce tamamlanan, afiş çekimleri yapılan ve ekibin bir araya gelerek sete çıktığı Ego dizisinin önemli isimlerinden birisi de Ahmet Kayakesen olacak.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin diğer iki başrolü ise Ahmet Kayakesen ile Rüya Helin Demirbulut olarak belirlendi.

Ahmet Kayakesen dizinin sürpriz isimlerinden birisi ve Hercai başarısı sonrasında yeniden göz önünde olacak.

Hercai başarısından sonra Ahmet Kayakesen'e ikinci büyük dizi fırsatı çıktı! 9

Melisa Aslı Pamuk’un canlandıracağı Sibel karakterinin ağabeyi Tuncay olarak ekranda izleyeceğimiz oyuncunun rolü merakla bekleniyor.

Oyuncu adına Hercai’den sonra yeniden popülerlik yolu da Ego isimli diziyle açılmış olacak. Dizinin Şubat ayı içinde izleyicilerle buluşması yönünde bir beklenti bulunuyor.

Afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri de ortaya çıktı ve ekibin etkileyici pozları da sosyal medyada çok konuşuldu.