Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizi setinin en eğlenceli iki oyuncusu ortaya çıktı!

Hercai dizi setinin en eğlenceli iki oyuncusu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisi, 2. sezonunu koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında tamamlamak durumunda kaldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı dizinin en son 38. bölümü yayınlandı. 3. sezon hazırlıklarının yapıldığı Hercai dizisinin dönüşünü heyecanla bekleyen milyonlar bulunuyor.

Dizide Cihan Şadoğlu karakterini canlandıran Serdar Özer, atv’de ekrana gelen Dizi TV programının sorularını yanıtladı. Koronavirüs pandemi sürecinde yaşadıklarıyla ilgili detaylar paylaşan oyuncu, ailesi ile evde kalmayı sevdiğini ve mutlu olduğu şekilde yaşamaya çalıştığını sevdiğini anlattı.

Hercai dizi setinin en eğlenceli iki oyuncusu ortaya çıktı! 8

Eğlenceli bir kişiliği bulunan oyuncu, zaman zaman çevresindeki dostlarına sataşmayı da çok seviyor. Serdar Özer, “Sette çok yorulduğumda veya sıkıldığımda, mutlaka sataşacak kişiler bulurum. Daha eğlenceli oluyor öyle çalışmak. Öbür türlü sadece iş bir yere kadar. Hem iş hem eğlence, bizi işimiz böyle çok daha keyifli oluyor” dedi.

Hercai dizisinin en eğlenceli iki ismi de ortaya çıktı. Serdar Özer bu isimlerin Ahmet Tansu Taşanlar ile Serhat Tutumluer olduğunu açıkladı. Tutumluer’in hem ciddi hem de komik birisi olduğunu anlatan oyuncu, “Onunla çok eğleniyoruz”dedi.

Hercai dizi setinin en eğlenceli iki oyuncusu ortaya çıktı! 9

Çocukluğunda aşırı yaramaz olduğunu anlatan Serdar Özer, doğayı çok sevdiğini ve bunun da 30’lu yaşlarından itibaren oluştuğunu anlattı.

Hayallerini hep doğada yaşam üzerine kurduğunu anlatan Serdar Özer, bunda karantinanın da etkisinin olduğunu ifade etti. Karanlık fobisi olduğunu ama bunu aşmayı başardığını anlatan oyuncu, paraşütle atlamayı ve özel kıyafet ile uçmakla ilgili hayallerinin olduğunu da söyledi.