Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi 3. bölüm fragmanı izle!

Hercai dizisi 3. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Cuma akşamları atv ekranlarında önceki hafta başlayan Hercai dizisinin 2. bölümü 22 Mart Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. İlk bölümüyle beğeni toplayan dizinin 2. bölümüne de ilginin çok olduğu sosyal medyaya yansıyan yorumlardan anlaşılıyor.

Dizinin başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü ilk bölümün ardından bile birbirlerine çok yakıştırılmıştı.İlk bölümden sonra diziye yönelik yapılan paylaşımlarda başrol oyuncuları öne çıkartılmıştı.

YAPIM EKİBİNDEN SET MİSAFİRLERİNE TEPKİ

atv’nin Mia Yapım imzalı dizisi ‘Hercai’ dizisinin setine izleyici akını oldu. Ancak dizinin yapımcı firması bu durumdan pek hoşnut değil. Çünkü ziyaretçiler daha yayınlanmamış bölümlerden video ve fotoğraf paylaşımı yapınca bazı tüyolar da vermiş oldular.

Dizinin ikinci bölümü ve ikinci bölüm performansı merakla beklenirken dizi ekibinin de izleyicilerden bir ricası var.

Seti ziyaret edip sahne çekilirken fotoğraf ve video çekimi yapan izleyenleri uyaran dizi ekibi sosyal medyadan “Bu görüntülerin çekilmesine engel olamıyoruz. En azından bölüm yayınlanana kadar bu görüntüleri saklamanızı rica ederiz” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Peki Hercai dizisinin 29 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan 3. bölümünde neler yaşanacak? Hercai 3. bölümden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

HERCAİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Miran neredeyse hayatı boyunca hazırladığı intikam planında artık sona ulaşmak üzere!

Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyor! Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan’la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlıyor!

Her şeyin farkında olan Azize Aslanbey’in da bu durum karşısında farklı planları var. Aklı da kalbi de karışan Miran Aslanbey bu karışıklıktan nasıl kurtulacak?

Tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan’ı düğünden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymuyor. Reyyan’ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor.