Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi 5. bölüm 2. fragmanında Reyyan’ın Miran’a sarılması herkesi şaşırtacak!

Hercai dizisi 5. bölüm 2. fragmanında Reyyan’ın Miran’a sarılması herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Hercai dizisi 12 Nisan Cuma günü izleyicilerle yeni bir bölümle buluşmaya hazırlanıyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisi, dikkat çeken bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ve ‘Hayat Şarkısı’ gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Aydan Taş, son günlerin en çok konuşulan dizisi Hercai‘nin kadrosuna dahil oldu. Taş, 5. bölüm itibariyle ‘Şehriyar Taşkın’ karakterine hayat verecek.

Hercai dizisinin yeni bölümünde yine duygusalsahneler izleyicileri bekliyor. Sevinç ve hüznün bir arada yaşanacağı bir bölüm geliyor. Miran bıcaklanıyor. Reyyan’ın Miran’a sarıldığı an da herkesi şaşırtıyor.

Videodan 5. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Hercai 4. bölümde neler oldu?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstünde! Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarstı!

Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı!

Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey var; Reyyan yaşadığı onca felakettken sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemiyor.

İki aşık mı iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor! Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor!