Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi 9. bölüm 2. fragmanında Miran’ın Reyyan’a aşk dokunuşları!

Hercai dizisi 9. bölüm 2. fragmanında Miran’ın Reyyan’a aşk dokunuşları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 9. bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı 20.15’te izleyicilerin karşısına çıkacak. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in müthiş uyumuyla büyük ilgi gören Hercai dizisinin 9. bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Reyyan uyuduğu sırada Miran’ın aşk temasları dikkatlerinizi çekecek. Ağzı burnu yara içindeki Reyyan, Miran’ın eline silahı veriyor ve “Al, çek tetiği vur” diyerek bağırıyor. Miran ise çok öfkeli ve korkmuş olan Reyyan’a sarılıyor, onu adeta içine çekiyor.Miran’ın dilinden “Reyyan yoksa Miran yok” sözleri dökülüyor.

Videodan 9. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Hercai 8. Bölümde Neler Olmuştu?

“Ablam yok gitmiş!”

Reyyan’ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, Reyyan’ın “burada olan burada kalacak” sözüyle yıkılır! Reyyan’ın, Azat’tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor! Bir yanda oğullarını Reyyan’la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran’ı elinden kaybeden Azize Aslanbey!

Tüm bu karmaşa içinde Miran’ın yolu küçük Gül ile kesişiyor. Şadoğlu Konağı’nda da yine gergin anlar var! Bir yanda dedesi Nasuh Şadoğlu’na karşı duran Azad, diğer yanda ortalığı karıştırmak için yine oyunlar peşindeki Yaren! Ve intikam almak için büyüyen Miran, kalbiyle aklı arasında gidip gelirken, silahını neden Reyyan’ın babasına, Hazar Şadoğlu’na çeviriyor?