Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi bir ülkeyi daha etkisi altına aldı

Hercai dizisi bir ülkeyi daha etkisi altına aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi Türkiye’ne ne kadar çok kişinin yüreğine işlediyse, yurt dışında bunun daha fazlası var. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi birçok ülkede yayınlanıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle Midyat’taki çekimler Mart ayının ortalarında durdurulmuştu. Hercai, dizisinin yeniden ne zaman çekimlere başlayacağı bilinmiyor. Ancak merakla ve heyecanla diziyi bekleyen milyonlar var.

Hercai dizisi Şilili izleyicileri de adeta etkisi altına aldı. Kalplere girme konusunda çok başarılı olan dizi, reytinleriyle de şaşırtıyor. Türkiye’de Hercai 2 sezonun reytingleri düşüş sergilemişti.Ancak Şili’de dizinin reytinglerde büyük başarılar elde ettiği belirtiliyor.

Şili’li izleyicilerle, Pazartesi’den Perşembe’ye Prime Time’da buluşan Hercai,, TVN Kanalı’nda 27 Nisan Pazartesi yayınlanan bölümüyle tüm kanalları geride bırakarak yayınlandığı saat diliminde birinci oldu.

Ortalamada 11 puan reyting alan Hercai, anlık reytinglerde de 13 puana kadar yükselerek aynı zaman diliminde yer alan üç rakip kanalını da geride bırakmayı başardı.

Yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.