Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi çok üzdü ama çok da sevindirecek!

Hercai dizisi çok üzdü ama çok da sevindirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisi, yılbaşı olması nedeniyle ekrana ara verdi. Ocak ayının başlarında hemen her yıl yaşanan, reklam sayısındaki düşüklük nedeniyle özel kanallar dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamıyor.

Hercai dizisi de 17 Ocak Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu durumda dizi 2 hafta rötar yapmış olacak. Bu ara nedeniyle dizi hayranları bir hayli üzüldü. Ancak güzel gelişmeler de var Dizide Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, gelecek bölümler hakkında detay verdi.

Reyyan ve Miran cephesinde güzel şeyler yaşanacağını anlatan oyuncu, “Önümüzdeki bölümlerde neler olacak, ben de bilmiyorum. Şu an iyi bir gidişat var. Güzel biraz aşk dolu bölümler görüyoruz. Sanırım biraz daha böyle devam edeceğiz. Zaten aşk hep var ama arada ayrılıklar oluyor. Şu an bir şey diyemiyorum ileri ki bölümler için. Reyyan ve Miran cephesinde çok güzel şeyler olacak diyebilirim” şeklinde konuştu.

Görüldüğü üzere izleyicilerini uzun süre yeni bölüm için bekleterek üzecek olan Hercai dizisi, Miran ve Reyyan aşkına daha fazla yer vererek de sevindirecek.

atv’de yayınlanan Dizi TV’nin sorularını yanıtlayan oyuncu, hayranlarına da mesaj yolladı. Şahin,”Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, çok teşekkürler” dedi.