Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi etkisi bu olsa gerek! Arka Sokaklar’da büyük değişimi tetikledi!

Hercai dizisi etkisi bu olsa gerek! Arka Sokaklar’da büyük değişimi tetikledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 13 sezonu geride bırakan Arka Sokaklar dizisi, 14. yeni sezonuna hazırlanıyor.

Ancak diziden gelen son haberler büyük bir değişim hareketinin de belirtilerini taşıyor.

ilk başta dizide 13 sezon boyunca yer alan Özlem Çınar’ın canlandırdığı Aylin karakterinin ayrıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Çınar’ın hayranları yaz başından bu yana büyük bir kampanya ile bu durumu protesto ediyor. Aylin’in dizide kalabilmesi için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılarak Erler Film’in dikkati çekilmeye çaba harcanıyor.

Arka Sokaklar’da ayrılan isimlere yenilerinin de eklenmesi hayranları şaşırtmakta.

Hercai dizisi etkisi bu olsa gerek! Arka Sokaklar'da büyük değişimi tetikledi! 8

Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin oğlu Metin de 13 sezonun ardından diziye veda etti. Furkan Göksel yaptığı açıklamada bu ayrılığın ne kadar zor olduğuna vurgu yapmıştı. Özgür Ozan ise “Bu bir son değil furki güzel şeyler seni bekliyor. Her şey yeni başlıyor” diyerek genç oyuncunun yeni bir proje ile ekrana dönebileceği mesajını vermişti.

Arka Sokaklar dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. 9 sezon boyunca Pınar karakteri ile dizide yer alan İpek Yaylacıoğlu, instagram hesabından veda mesajı paylaştı.

Hercai dizisi etkisi bu olsa gerek! Arka Sokaklar'da büyük değişimi tetikledi! 9

Yaylacıoğlu, “Yüzlerce fotoğraf koysam da, sizin sevginiz ve desteğinizle tamamladığım 9 senemi anlatmam mümkün değil. İyi ki varsınız, iyi ki hepinizi tanımışım. Her şey için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum” diye yazdı.

Bu arada Pınar karakterinin dizide başka bir oyuncu tarafından canlandırılmaya devam edeceğini de belirtelim.

Bu ayrılıklardan sonra dizide önemli değişiklilerin devam edeceği, yeni isimlerin de katılmasının beklendiğini belirtelim.

Geçen sezon Cuma akşamı birinciliği Hercai dizisine kaptıran Arka Sokaklar, anlaşılan 14. sezonunda yeniden birinciliği kapabilmek için önemli değişiklere gidiyor.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.