Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi reytingleriyle ikinci sezona iyi başladı

Hercai dizisi reytingleriyle ikinci sezona iyi başladı

tarafından ker_def

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai’nin yeni sezon ilk bölümü, Tüm Kişiler’de % 8,56 izlenme oranı ve % 22,22 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.AB grubunda 3. sırada yer alan dizi, ABC 1 grubunda ise günü ikinci olarak tamamladı.

atv’nin sevilen dizisi Hercai, 13. bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına oturtmayı başardı.

Hercai dizisi reytingleriyle ikinci sezona iyi başladı 8

Dün akşam ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan Hercai’de Miran, Reyyan’a söz verdiği gibi intikamdan doğan bu aşk masalını sil baştan yazabilecek mi? Umutlar kırıldığı yerden yeniden yeşerecek mi? yoksa Reyyan ve Miran’ın masalı yarım mı kalacak?

Her şeyi sil baştan yazınca geçecek mi sandın Miran?

Reyyan’a evlilik teklif eden Miran, Reyyan’dan hayır cevabını alır. İkinci bir şansı vermeyen Reyyan, evliliğimiz için intikamından vazgeçecek misin? Senin öfken dinmedikçe benim acım dinmez. Benden uzak dur, aramızda bunca acı varken biz olup hikayeyi baştan yazamayız der.

Miran, Azize’nin karşısında!

Azize Aslanbey’in baskılarına dayanamayan Şadoğulları konağı terk eder. Ev ahalisi ise yaşanan her şey için Reyyan’ı suçlar. Şadoğulları’nın babaannesi yüzünden konağı terk ettiğini öğrenen Miran ise babaannesinin karşısına çıkar. Kimsenin evine dokunmayacaksın, benim seninle acım aynı ama arttık yolumuz farklı benim tek düşmanım var o da Hazar’dır diyerek eşyalarını toparlayarak konağı terk eder.

Hercai dizisi reytingleriyle ikinci sezona iyi başladı 9

Miran’a kurulan pusu, sevdalarına söz geçiremeyen iki yürek…

Reyyan’ı görmeye gideceğini söyleyerek konaktan çıkan Miran’ı büyük bir tehlike beklemekteydi. Arabasıyla yolda ilerleyen Miran, kim olduğunu bilmedikleri düşmanları tarafından pusuya düşürülür. Arabası kurşun yağmuruna tutulan Miran şans eseri hayatta kalır. Miran’ın saldırıya uğradığını öğrenen Reyyan ise duygularına esir olur ve O’nu görmek istediğini söyleyerek, senin bana gelmene izin vermediler ama ben sana geldim Miran der. İçini Miran’ı bir daha göremeyecek olma korkusu saran Reyyan, evlilik teklifin hala geçerliyse kabul ediyorum bana geçmişi unutturamazsın ama ömrünüm geri kalanını seni kaybetmenin verdiği pişmanlıkla geçirmek istemiyorum diyerek Miran’ı şaşkınlığa uğratır. Bu sözler karşısında Miran, sen yeter ki yanımda ol kalbinde kalmama iin ver sana söz veriyorum geçmişi unutturacağım der.