Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin herkesi şaşkına uğrattı, kimse bunu beklemiyordu!

Hercai dizisinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin herkesi şaşkına uğrattı, kimse bunu beklemiyordu!

tarafından ker_def

Hercai dizisinin bu kadar beğenilmesinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in payı çok büyük!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncular Akın Akınözü ve Ebru Şahin, Hercai dizisindeki başarılı oyunculuklarıyla takdir görmeye devam ediyor.

Bu başarıları sayesinde sosyal medyada hayran kitlesini hızla artırmakta olan iki ünlü oyuncu, izleyiclierin gönüllerine girmeyi çoktan başardı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in sadece hikayedeki karakterlere olan ilgi değil, oyunculuklarındaki detaylar da hayranlarının katlanarak artmasını sağlamakta.

Bu detaylara dikkat çektiğimiz zaman Akın Akınözü’nün adeta karakterini yaşayan tarzı izleyicileri çok etkiliyor. Sanki gerçekten ekranda Miran’ı izlediğimiz hissi veren Akınözü, sahnelerdeki anlık tepkileri ve mimikleri ile izleyiciye Miran’ı hissettiriyor.

Miran karakterinin Reyyan’ı sevme noktasında sancılı hallerini çok iyi yansıtan Akın Akınözü, sanki yıllardır bu rolü beklemiş gibi…

Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin ise öncelikle doğal haliyle zaten izleyiciyi gerçekten Reyyan olduğuna ikna ediyor. Sürekli ağlamak durumunda kalan Şahin’in bu sahnelerdeki doğallığı da izleyicinin kalbini kazanmasında etkili oldu.

Hercai dizisinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin herkesi şaşkına uğrattı, kimse bunu beklemiyordu! 7

Akınözü ve Şahin’in uyumlu bir ikili olması da Hercai dizisinin bu kadar çok konuşulmasında önemli etkenlerden birisi konumunda…

Dekorlardan, kostümlere ve Midyat’ın doğal ortamının güzelliğine kadar Hercai dizisi keyifle izlenecek bir dizi olmanın ötesine geçip fenomen diziler arasında gösterilmeye doğru hızla ilerliyor.

Reyyan ve Miran’ın büyüsünü bozacak ciddi bir yanlış yapılmaz ise Hercai dizisi daha ilk sezonunda fenomen diziler arasında kendisine yer bulacaktır.