Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde bitirdiniz bizi, bu kadar duygusal anlar yürek yakıyor!

Hercai dizisinde bitirdiniz bizi, bu kadar duygusal anlar yürek yakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi için gözler dolu dolu, o söz bitirdi herkesi! Cuma akşamlarının sevilen dizisi Hercai, 49 bölümü geride bıraktı ve 4 Aralık akşamı da 50. yeni bölümü ile izleyicilerini yine duygudan duyguya sürükleyecek. Reyyan ve Miran’ı bekleyen bir babalık sınavı var…

Miran, babası Hazar ile bir daha ayrılmamak üzere sarılıyor. Reyyan ise artık evlatlık borcunun olmadığını söyleyerek veda için sarılıyor. İki aşığı da babalık sınavı çok zorluyor… Kendisini terk edip giden babasına sarılan Reyyan, izleyicilere göre bunu bile yapmasa yeriydi… Dizinin takipçilerin Miran ile Hazar’ın kavuşmalarına da çok sevindi.

Miran’ın “Sen benim babamsın” demesi kadar, Reyyan’ın Sana evlatlık borcum yok” sözleri de çok etkili… Yeni bölümde izleyicileri gözyaşları dolu anlar bekliyor. “Miran nasıl da baba hasretiyle yanıyor” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, 50. bölüm fragmanındaki sahnelerden çok etkilendi. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinde önemli gelişmeler yaşanacak. Total reytingleri iyi giden ve toparlayan atv dizisi, AB ve ABC1 grubunda ise kötü sonuçlar alıyor.

Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Aslan Aslanbey’in diziye vedası sonrasında izleyiciler rahatladı. Bu karakteri pek de sevmemişlerdi. Hatta sosyal medyada da birçok olumsuz yorum yapıldı. Aslan karakterinin gitmesi, Reyyan ve Miran’ın mutlu bir hayata yürümelerinin önündeki en büyük engellerden birisiydi.

İşte 4 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 50. yeni bölümden ilk fragman: