Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde böyle olursa izleyici çıldırmasın da kim çıldırsın!

Hercai dizisinde böyle olursa izleyici çıldırmasın da kim çıldırsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – İkinci sezonu ile atv’de Cuma akşamları izleyicilerle buluşan Hercai dizisi, 29 Kasım Cuma günü 23. bölümü ile ekrandaydı. Dizi reytinglerde bu sefer birincilik elde edemedi. Tüm kişiler kategorisinde 2. olabilen dizi AB grubunda ancak 8.sırada bulunabildi. ABC1 kategorisinde ise 2. sırada yer aldı. AB reytinglerinde ciddi düşüş dikkat çekiciydi…

Peki Hercai dizisinde izleyiciler için gerçek sorun ne? Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü buluşturan yapımda gerçeklerin bir türlü ortaya çıkmaması, her bölüm sanki gerçekler ortaya çıkacakmış gibi bir hava yaratılıp, sonrasında izleyicilerin yine ekran başında hayal kırıklığına uğratılması artık bıktırdı.

Sosyal medyada Hercai tepkileri artıyor. 3 bölümdür aynı sahneler tekrarlanıyor gibi bir his var… İzleyici memnuniyetsizliğini sosyal medyadaki mesajları ile anlattı.

“3 bölümdür gerçekler ortaya çıkmıyor. Bir türlü, Zehra’nın mektubu da Hazar’a vereceği yok, bu gidişle reyting düşüyor ağa” notunu paylaşan izleyici eleştirilerini sıraladı. Bizi izleyiciler ise “Bana 4 saatimi geri verir misiniz?” diyerek tepki gösterdi.

Hercai dizisinde böyle olursa izleyici çıldırmasın da kim çıldırsın! 7

Sabrının kalmadığı ve her bölüm olayların etrafında dönüp durma halinden sıkıldığını anlatan Hercai izleyicileri, adeta isyan bayrağı açtı.

“Kırmızı kar yağar ama sır ortaya çıkmaz. Nasıl bir dizi ya? 23 bölüm oldu, bir arpa boyu yol alınamadı. Aynı şeyler ısıtılıp ısıtılıp önümüze koyuluyor. Sır içinde sır. Baydı artık, tam hareketlendi dizi derken, yine durağan bir hâl alıyor” diyen bir başka dizi hayranı, birçok izleyicinin duygularına tercüman oldu.

Aynı yemek ısıtılıp veriliyor havasındaki izleyiciler, senaryo grubuna artık yavaş yavaş sırların ortaya çıkması gerektiği mesajını yolladı.

Gerçekler açığa çıkacak mı?

Hazar, geçmişi hatırlamaya başlıyor: