Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde büyük kavgadan sonra aşk galip çıktı!

Hercai dizisinde büyük kavgadan sonra aşk galip çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Hercai dizisinde büyük bir değişim yaşanıyor. Aslan Aslanbey karakterinin ardından hikayeye yeni katılan Ayşegül Günay, Füsun karakteri ile yeni hanımağa olarak ortaya çıktı.

Hercai dizisinin 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 48.yeni bölümünde Füsun, konakta kendisinin sözünün geçeceğini herkese kabul ettirmeye çalışıyor. Miran ise gerçeklerle yüzleşmek zorunda… Ancak babasının Hazar olduğu gerçeğini kabullenmesi o kadar da kolay olmayacak.

Akın Akınözü’nün başarıyla canlandırdığı Miran, “Siz hepiniz kafayı mı yediniz? Delirdiniz mi?” diye tepki gösteriyor. Aslan ise “Sen gerçek bir Aslanbey değilsin” sözleri ile adeta Miran’ın yüreğine kılıç saplıyor. Miran’ın Aslan’a yumruğu ile ortalığı daha da karıştıracak.

Hercai dizisinde büyük kavgadan sonra aşk galip çıktı! 7

Ahmet Kaya’nın “İçimde Ölen Birisi Var” şarkısı fonda çalacak. Reyyan, Miran’ın yaralı kalbini onarmaya çaba harcıyor. Miran’ın artık tek gerçeği aşkı Reyyan… Hazar ile Miran arasında nasıl bir ilişki yaşanacağı da merakla bekleniyor…

Bunca kavgadan sonra Miran’ın şu sözleri ise diziye yeniden aşkın romantizminin çöktüğünü anlatıyor:

“Geçmişim de geleceğim de sensin…”

İşte Hercai dizisinin 20 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 48. bölüm fragmanı: