Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde büyük savaş var! Miran’a unutamayacağı tokat!

Hercai dizisinde büyük savaş var! Miran’a unutamayacağı tokat!

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle şu ana kadar 4 bölümü buluşan Hercai dizisi, büyük bir beğeni kazandı. Başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü, bir süredir herkesin dilinde. Dizinin 5. bölümü de 12 Nisan Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Hikayesiyle nefes kesen ‘Hercai’ dizisi Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor!

Aslanbey Konağı Karıştı!

Miran’ın Reyyan’ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat’ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey’ in tepkisi ne olacak? Miran’ a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi?

‘‘Kan davası uğruna, intikam uğruna bir masuma kıydınız’’…

Biricik kızını Miran’ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran’a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi?

Yaren Şadoğlu’nun Kini Büyüyor!

Hercai dizisinde büyük savaş var! Miran'a unutamayacağı tokat! 7

Kaybettiği her şey için Reyyan’ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey’ e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren’in hedefi kim?

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği dizinin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı paylaşıyor.

‘Hercai’ nefes kesecek yeni bölümüyle Cuma günü 20:00’de atv’ de!