Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde her şey intikam için! Ama gerçek çok başka çıkacak gibi!

Hercai dizisinde her şey intikam için! Ama gerçek çok başka çıkacak gibi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Hercai’ bu akşam 3. bölümüyle ekranlara gelecek. İlk 2 bölümüyle izleyiciye kendisini sevdiren ‘Hercai’ dizisi Cuma akşamlarının yeni favori dizisi olarak gösteriliyor.

Kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin,Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Gülçin Hatıhan gibi isimler yer alan dizi hikayesi ve kurgusuyla izleyenleri kendisine çekmeyi başardı. Konusu Mardin Midyat’ta geçen dizide intikam uğruna yapılan bir evlilik ve buradan doğan aşk hikayesi anlatılıyor.

Dizide izleyiciler daha çok Miran’ın intikam için evlenip ertesi sabah terk ettiği Reyyan ile hikayesini ve aralarında başlayacak aşkı heyecanla beklerken bu intikam hikayesinde çok merak edilen bir nokta var.

O da Miran’ın anne ve babasını gerçekten Hazar Şadoğlu’nun mu öldürdüğü.

Başarılı oyuncu Serhat Tutumluer’in canlandırdığı Hazar Şadoğlu’nun cinayet işleyecek bir adama benzemediğini düşünen izleyenler buradan çıkacak hikayeyi de oldukça merak ediyor.

Hercai dizisinde her şey intikam için! Ama gerçek çok başka çıkacak gibi! 8

Babaannesinin Miran’a anlattığına göre; Hazar Şadoğlu Miran’ın babasını öldürdü. Annesine ise tecavüz etmek istedi. Miran’ın annesi direnince onu da öldürdü. Ancak, kendi öz kızı olmadığını bile bile Reyyan’a bu kadar iyi davranıp babalık yapan Hazar’ın böyle vahşice bir şey yapması pek de olanaklı görünmüyor.

İzleyenler bu cinayetleri aslında Hazar’ın kardeşi Cihan’ın işlediğini ancak suçun Hazar’ın üstüne kaldığını düşünüyor.

Bir başka tahmin ise Miran’ın babaannesi Azize’nin Miran’a yalan söylediği, geçmişte başka bir hikayenin saklı olduğu ve aslında suçlu olanın Miran’ın babası olduğu yönünde.

“Belki de aslında suçlu olan Miran’ın babası. Miran’ın annesi öldüren de o. Babaanne de bu gerçeği biliyor ama Miran’ı dolduruşa getirerek intikam hırsıyla büyütüyor” diye yorum yapan izleyenler Miran’ın aslında Hazar’ın oğlu olabileceğini bile düşünüyor.

Hercai dizisinde her şey intikam için! Ama gerçek çok başka çıkacak gibi! 9

Dizinin kilit konusunu oluşturan bu hikaye şuan dizideki en merak edilen düğüm olarak görülüyor ve ilerleyen bölümlerde neler olacağı merakla bekleniyor.