Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Nasuh Ağa ile oğlu Hazar Şadoğlu arasında gizlenen sır ne?

Hercai dizisinde Nasuh Ağa ile oğlu Hazar Şadoğlu arasında gizlenen sır ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin en sert karakterlerinden birisi de Macit Sonkan’ın canlandırdığı Nasuh Ağa (Şadoğlu)…

Ebru Şahin’in hayat verdiği Reyyan karakterine yapmadığını bırakmayan, sertliği ile nam salan Nasuh Ağa’yı canlandırmak pek de kolay bir iş değil.

Bu zorlu rolün altında alnının hakkıyla çıkan usta oyuncu Macit Sonkan, dizinin başarısından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Dizi TV’ye konuşan Macit Sonkan, “Dizimiz başarılı. Ekibimiz güzel, şu an sadece benim durumum zor.İyi adamı oynadığım zaman anneler ‘aferim oğlum bak kıza sahip çıkıyorsun’ diyorlar. Şimdi neredeyse terliklerini çıkartıp fırlatacaklar bana. Hayataki durumu gerçekleştirmek sokaktaki hayatımızı zorlaştırıyor” diye konuştu.

NASUH ŞADOĞLU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Merhametsizliği ve katılığı ile izleyicileri adeta çıldırtan Nasuh Şadoğlu hakkında Macit Sonkan ne düşünüyor?

Sonkan, “Bir insana zarar verecek birisi olduğun zannetmiyorum. Reyyan’ın kafasına silahı dayayıp ateşleyemeyen, başka birisine zarar verecek bir adam olarak görmüyorum Nasuh’u… Ama kendi yaşam tarzı ile çeliştiği anda herkese karşı durabilen, inciten, ağır sözler söyleyebilen bir adam. Ama birisini vurabileceğini ya da kötülük yapabileceğini zannetmiyorum” açıklamasında bulundu.

NASUH İLE HAZAR ARASINDAKİ SIR NE?

Hercai dizisinde Nasuh Ağa ile oğlu Hazar Şadoğlu arasında gizlenen sır ne? 7

Nasuh Şadoğlu’nun oğlu Hazar Şadoğlu’na karşı tutumunun altında ne olduğu da izleyicinin merak ettiği konuların başında geliyor. Serhat Tutumluer’in başarıyla canlandırdığı Hazar ile Nasuh arasındaki sahneler de izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor ve o sır hakkında bir ipucu aranıyor…

Macit Sonkan, bu sırrı kendisinin de merak ettiğini belirtti ve şu sözleri söyledi: “Kendisine karşı yapılmış olarak bir evlilik olarak görüyor bunu.Her zaman kendi istekleri doğrultusunda baş başa oturup konuşamadığı oğlunu onların kendisinden kopardığını düşünüyor. Hazar ile olan ilişkisi, geçmişte tabi bir sırrı da paylaşıyorlar. Ben de bilmiyorum, oğlu ile arasındaki sır nedir bekleyip gereceğiz.”