Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde öyle bir karakter var ki! Aslında durumu çok üzücü!

Hercai dizisinde öyle bir karakter var ki! Aslında durumu çok üzücü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv’nin yapımcılığını Mia Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi ‘Hercai’ bu akşam 3. bölümüyle ekranlara gelecek. İlk 2 bölümüyle izleyiciye kendisini sevdiren ‘Hercai’ dizisi Cuma akşamlarının yeni favori dizisi olarak gösteriliyor.

Kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin,Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök, Gülçin Hatıhan gibi isimler yer alan dizi hikayesi ve kurgusuyla izleyenleri kendisine çekmeyi başardı. Konusu Mardin Midyat’ta geçen dizide intikam uğruna yapılan bir evlilik ve buradan doğan aşk hikayesi anlatılıyor.

Dizide izleyiciler daha çok Miran’ın intikam için evlenip ertesi sabah terk ettiği Reyyan ile hikayesini ve aralarında başlayacak aşkı merak ederken yan karakterler arasında da dikkat çeken isimler var.

Bunlardan hikayesi en sarsıcı olanı ise Miran’ın gerçek eşi Gönül karakteri…

Hercai dizisinde öyle bir karakter var ki! Aslında durumu çok üzücü! 7

Miran’ın amcasının kızı olan ve Miran ile babaanneleri tarafından evlendirilen Gönül aslında en çok acı çekecek karakterlerin başında geliyor. Çünkü babaannesi tarafından sadece intikam ateşiyle büyütülen kocası onunla zorla evlendirilmiş, kendisine aşık değil, evliliğinde değer görmüyor ve Miran ilerleyen bölümlerde Reyyan’a aşık olacak. Üstelik babaannenin sert kuralları nedeniyle boşanmak istese de bu engellenecek. Başkasına aşık olsa daha çok eziyet görecek. Kocasını seviyor ama Miran’ın gözünde bunun bir değeri yok. Miran ona kötü de davranıyor.

İlk bölümde sahte bir evlilik olsa da, kocasının kardeşi gibi gösterilip kız isteme, kına gecesi, düğün törenine katılan hatta düğünde takı bile takan Gönül’ün içinde olduğu durum aslında izleyenleri oldukça üzdü.

İzleyenler, “Baş rollere odaklanıyoruz ama Gönül de Reyyan kadar acı çekecek.  Kocası başka bir kadına aşık olacak ve o da suçsuz olduğu halde üzülecek” yorumlarını yapıyor.

Bazı izleyenlerin aklında ise ilerleyen bölümlerde Gönül ve Azat karakteri arasında bir aşk başlaması ihtimali var. Reyyan’ın amcasının oğlu olan Azat karakteri de karşılıksız aşkıyla dizinin hikayesi dikkat çeken karakterlerinden. Hatta; Reyyan’a takıntılı ve hastalıklı denebilecek derecede aşık olan Azat bu nedenle istemeden de büyük bir felakete neden olmuş ve amcasının küçük kızı Gül’ü vurmuştu.

Sevgisinin karşılığının olmayacağı kesin bir dille söylenen ama bunu kabul etmeyip sürekli öfkeli davranan Azat, Gönül kadar zor bir durumda olmasa da onun için üzülen izleyiciler bulunuyor.

Azat ve Gönül bir süre sonra duydukları karşılıksız aşktan yorulup sevgiyi birbirlerinde bulurlarsa belki buradan da güzel bir hikaye çıkabilir.

Hercai’de Gönül karakterini Oya Unustası, Azat karakterini Tansu Taşanlar canlandırıyor.