Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Reyyan, namlunun ucunda! Ekrana kilitleyecek bir bölüm geliyor!

Hercai dizisinde Reyyan, namlunun ucunda! Ekrana kilitleyecek bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk

Atv’de Cuma akşamları ekrana gelen Hercai dizisinin 6. bölümünde Reyyan’ın bir namlunun ucunda olduğu sahne dikkat çekti.

Dizinin son bölümünde Hazar, Reyyan’ı Miran’a teslim etmek zorunda kalmış ve Miran, Reyyan’ı alıp eve götürmüştü. Azize yeni planını kurgularken Gönül de rahat durmadı ve boğazına dayadığı bıçakla konağı karıştırdı!

Şadoğullar’ı Miran’ın evli olduğunu duyduktan sonra Zehra kızını almak için konağı bastı ama Miran, Reyyan’ın yaşaması için onu veremeyeceğini söyledi.

Hercai 6. bölüm fragmanı da ekrana geldi. Yeni bölümde Reyyan’a bir silahın doğrultulduğu görülürken Miran ise büyük bir iç çöküş yaşıyor!

Miran’ın “Ben hiç böyle olmamıştım…” diyerek ağladığı görülürken, olayların bundan sonraki seyri ise merak konusu.

İşte Hercai 6. bölüm tanıtımı:

Son bölümde neler yaşandı?

Reyyan, Miran ile beraber Aslanbeyler’in konağına geliyor. Azize’nin yüreğindeki yangın hala sönmemiş ve Şadoğulları’nın kökünü kurutmadan da durmayacak. Gül hastaneden çıkıyor ve eve gelir gelmez dedesinden ablasını getirmesini istiyor. Yaren, Aslanbeyler’in canını yakmak için Fırat’ı kandırıyor. Fırat, Yaren’e Gönül’ün gerçek kimliğini açıklıyor. Yaren’in öğrendiklerini eve gelip anlatmasıyla Zehra kendini Aslanbeyler’in konağında buluyor. Peki Hercai 5. bölümde başka neler yaşandı? 6. yeni bölümde neler olacak?