Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Reyyan’ı bekleyen korkunç sona Miran engel olabilecek mi?

Hercai dizisinde Reyyan’ı bekleyen korkunç sona Miran engel olabilecek mi?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv’de Cuma akşamı 11. bölümü yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan ile ilgili Nasuh’un dehşet planları endişe veriyor!

Miran’ın Reyyan’dan vazgeçmemesi ve Azat’a gelin olarak Reyyan’ı almak istemeyen Nasuh, yaptığı planla dehşet bir son hazırlamaya çalışıyor.

Durumun farkında bile olmayan Miran ve Reyyan ise bambaşka bir savaş veriyor.

Azize’nin de kendi planlarıyla yapmaya çalıştıkları, iki aşığın bir araya gelmesine engel oluyor.

Bu durumun nasıl çözüleceğini ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz ancak Hercai izleyicilerini en çok Nasuh’un planları endişelendiriyor!

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları dizide, Reyyan’ın ölmesi dizinin gidişatı açısından pek mümkün durmasa da başına yeni işler açılabileceği de anlaşılıyor.

Son olarak Miran’ın, Azat’la evlenmek üzere olan Reyyan’ı kaçırması, olayları daha da çığırından çıkardı.

Nasuh da Reyyan’ın biletini kesti. Bakalım bu durum nasıl çözülecek?

11. bölümde neler yaşandı?

Azat ile Miran’ın evlenmesine dayanamayan Miran, Reyyan’ı kaçırıyor. Reyyan’ın tüm direnişine rağmen Miran, onu atına bindirip götürüyor.

Bu sırada konakta durumun farkedilmesi üzerine bir telaş yaşanıyor. Azat, Reyyan’ın arkasından çaresizce bağırırken, Şadoğulları harekete geçiyor.

Miran, onların arabalarının önünü kesiyor. Cihan, Reyyan’ın peşinden gitmek istemeyince Hazar ile aralarında kavga yaşanıyor.

Bu sırada Azat, öfkeden delirmiş bir halde bağırıyor ve Yaren’in sözlerine sinirlenip onun boğazına sarılıyor. Handan ise yaşananların şokuyla ‘evlatlarımı birbirine düşürdünüz’ diyerek Zehra ile tartışmaya başlıyor.

Öfkeden çılgına dönen Azat, silahını alıp konaktan fırlıyor. Bu sırada Hazar ise Fırat’ı buluyor ve onu dövüyor, elindeki telefonu da alarak Miran’ı arayıp Fırat’ı öldüreceğini, Reyyan’ı getirmesini istiyor.

Reyyan babasının elini kana bulamamasını isterken Miran da Reyyan’ı alıp çok uzaklara gideceğini söylüyor. Reyyan, babasının o sinirle Fırat’ı vurabileceğinden korkarken, Miran bunu yapmayacağını söyleyerek Reyyan’ı rahatlatmaya çalışıyor.

Hercai dizisinde Reyyan'ı bekleyen korkunç sona Miran engel olabilecek mi? 7

Azat’ın intikamı sert oldu!

Aynı anlarda Azat ise öfkesine yenik düşerek Aslanbeyler’in konağını basıyor, Azize ise adamlarını çağırarak Azat’ı kovuyor. Azat, Miran’ın karısı Gönül’ü esir alarak silah çekiyor. Gönül’ü alıp dışarı çıkan Azat, etrafa öfke saçıyor. Azat, Gönül’ü arabaya bindirerek kaçırıyor ve Reyyan gelene kadar da Gönül’ü rehin tutacağını söylüyor. Torunun canının tehlikede olduğunu anlayan Azize, ne olursa olsun onu konağa getireceğini söylüyor konak halkına.

Reyyan’ı öldürmek için Nasuh’tan talimat!

Tüm bu yaşananlar, Nasuh’un öfkesini daha da yükseltiyor ve Reyyan’ın vurulması için adamlarına emir veriyor.

Reyyan’ın ölümünün Aslanbeyler’den bilineceği bir plan kuruyor. Hazar ise bu sırada jandarmaya giden Hazar, şikayetçi oluyor.

Fırat da eve gelerek Miran’ın Reyyan’ı kaçırdığını anlatıyor. Miran’ın telefonu kapalı olduğu için, Azat’ın Gönül’ü kaçırdığı ve Reyyan gelene kadar da bırakmayacağı bilgisini ona ulaştıramıyor.

İşte Miran’ın Reyyan’ı kaçırdığı o sahne: