Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde silahlar patlıyor, bir karakter pisi pisine ölüyor!

Hercai dizisinde silahlar patlıyor, bir karakter pisi pisine ölüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin Cuma akşamlarından Pazar günlerine alınmasının ardından ilk performansı 10 Ocak akşamı ekrandaydı… Ancak dizinin reytinglerinin düşüş yaşaması dikkatleri çekti. Cuma günleri çok daha iyi sonuçlar alan dizi, ilk pazar yayınında reytinglerinin düşmesi ile şaşkınlık yaşadı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 17 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan 55.bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Azize hanım herkesi sokağa çağırıyor ve eteğindeki taşları döküyor. Herkes de büyük kavganın detaylarını öğreniyor. Azize hanım, “Reyyan’ı bu meydana ben attım. Üstünde gelinlik vardı, ama acımadım” diye konuştu.

Azize hanım, Miran’ın sözlerinin ardından çok pişman olduğunu söyleyerek, izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak. Bugüne kadar burnundan kıl aldırmayan Azize hanım, pişmanlığını herkesin ortasında ortaya dökecek.

“Bu dünya ikimize çok fazla” diye konuşan Azize hanım, eline geçirdiği silah ile intihara kalkışırken araya girenler onu durdurmaya çalıştı. Ama o anda silah ateş aldı. Kargaşada bir kişi vuruldu ama neler olduğunu kimse bilemiyor…

Ayrıca dizinin 55. bölümünde Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Oyuncu da bu durumun netleşmediğini söyleyerek tüyo vermek istememişti. Dizinin 55. bölümünde Kayakesen’in ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. Fragmanda da dikkat çeken bir sahneyi bulacaksınız.

Hercai dizisinde silahlar patlıyor, bir karakter pisi pisine ölüyor! 7

Yaren ve Harun karakterlerini çok seven izleyiciler, “Harun’un ölümü böyle olmamalıydı” diye yazıyor. Bazı hayralar da Harun karakterine üzüldüğünü ve harcandığını dile getiren yorumlar yaptı.

Ahmet Kayakesen, diziden ayrılacak mı? Bu sorunun yanıtını Pazar günü öğreneceğiz. Ancak ihtimaller karakterin son kez ekranda yer alacağı şeklinde…