Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisindeki küfür, izleyenleri çok rahatsız etti!

Hercai dizisindeki küfür, izleyenleri çok rahatsız etti!

tarafından zk zk

Atv’de başladığı günden beri büyük ilgi gören ve bu hafta Cuma akşamı 5. bölümü yayınlanacak olan Hercai dizisi, ekrana hızlı giriş yaparken reytingleri de sallamayı başardı.

Dizinin son bölümünde yaşanan bir küfür sahnesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada da çok konuşulan ve izleyenlerin de eleştirisine neden olan sahnedeki küfürlü kelime tepki topladı.

Dizide kızı Reyyan’ı bulmak isteyen Hazar ile babası arasında geçen konuşmada “P…ç” kelimesinin geçmesi izleyici tarafından tepki topladı. Dizinin takipçileri, “O kelimenin anlamını anneler çocuklara açıklarsa neler olur?” şeklinde yorumlar yaptılar.

Hercai dizisindeki küfür, izleyenleri çok rahatsız etti! 7

HERCAİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarsıyor. Şimdi herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak ediyor. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlı. Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan lozono Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor. Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözlerden uzak ve güvenli bir yer bulmak var.

REYYAN’DAN ŞAŞIRTAN TEPKİ! MİRAN VURULUYOR

Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor. Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor.