Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisindeki Reyyan karakteri Ebru Şahin’e kendi hayatı için büyük bir ders verdi!

Hercai dizisindeki Reyyan karakteri Ebru Şahin’e kendi hayatı için büyük bir ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mardin’in Midyat ilçesinde 3. sezon çekimleri devam eden Hercai dizisinde, Ebru Şahin, canlandırdığı Reyyan karakteri sayesinde büyük kazanımlar elde etti. Hem popüler bir isim haline gelen hem yurt dışında da tanınan oyuncu, ayrıca bu karakter sayesinde kişiliğinde de önemli bir kazanıma kavuştu.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Ebru Şahin, karakterin kendi kişiliği üzerinde de önemli bir etkisinin bulunduğunu kabul etti. Oyuncu, 3 sezon içinde özünü kaybetmese de Reyyan karakterinde önemli bir gelişim süreci yaşandığını hatırlattı.

Ebru Şahin bu gelişim süreci için, “3 sezon sonunda artık daha başka bir yerde görüyoruz. Eski genç ruhundan belki her şeye çok daha saf ve masum bir yerden bakmasına rağmen, şu an yaşadığı bütün acılarla ve yaşadığı bu süreçte yine özünü kaybetmeden, artık sessiz kalmamayı öğrendi. Hesap sormayı öğrendi” diyerek karakterin kilometre taşları hakkında fikrini anlattı.

Ünlü oyuncunun kendi yaşamında da Reyyan karakterinin sağladığı önemli bir kazanım var. Ebru Şahin, ilk kez bu konuda detaylı bir ifade kullandı ve dikkat çeken bir değişim sürecinden geçtiğini de şu sözleri ile anlatmış oldu:

“Kendi açımdan baktığımda da sanırım bu süreçte ben de onunla birlikte kendi sınırlarıma saygı duyulması gerektiğine ve bunların ihlali karşısında daha net tavır takınmayı öğrendim.”

Ebru Şahin’in Hercai dizisiyle ilgili tüm açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.