Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine başladığında neydi, şimdi ne oldu! Akın Akınözü’den büyük itiraf!

Hercai dizisine başladığında neydi, şimdi ne oldu! Akın Akınözü’den büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi başladığı günden bu yana ismini geniş kitlelere duyurma imkanı yaşayan Akın Akınözü, hem Miran karakterinin hem de kendi kişiliğinin değişime uğradığını ve olgunlaştıklarını ifade etti.

Hercai’nin hikayesinde Miran yaşadıkları olaylar sonrasında bambaşka birisine dönüştü. Her haliyle artık daha olgun bir Miran ekranda bulunuyor. Ancak bu süreç sadece karakteri etkilemiş durumda değil. Aynı zamanda Akın Akınözü de çok şey yaşadı ve onda da önemli bir değişim süreci oldu.

Oyuncu, diziden önce çok bilinen bir isim değildi. Ama Hercai sayesinde popülerlik kazandı. Dizinin 3. sezonda da yayında olması oyuncu adına da büyük bir şans. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da tanınan ve kendine güçlü bir konum elde eden Akın Akınözü, hem karakterin hem de kendisinin değişim sürecini anlattı.

Dizi TV programına konuşan oyuncu, şu sözleri ile dikkatleri üzerine çekti: “Ben ikisinin de birbirine beslediğine inanıyorum. Bilmiyorum bu benim oyunculuğa yaklaşımımdan da kaynaklanabilir. Bu 3 yıl içinde Akın da olgunlaştı, Miran da olgunlaştı. Şunu çok açıkça fark ettim ve gördüm. Bence bu, yaptığımız mesleğin de bir zenginliğidir… Bize çok değerli katkısıdır.

Akın bu 3 yıl içerisinde olgunlaştıkça, Miran’ın da sahada karakterinin de olgunlaştığını gördüm. Miran olgunlaştıkça onun aynı şekilde Akın’ı da beslediğini hissettim ve yaşadım.”

Akın Akınözü’nün açıklamalarının tamamını videoda bulabilirsiniz.