Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin 7 bölümüne çalım atacak bir final sahnesi geliyor! Yönetmen: Vauv diyeceksiniz!

Hercai dizisinin 7 bölümüne çalım atacak bir final sahnesi geliyor! Yönetmen: Vauv diyeceksiniz!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi, Cuma akşamlarının yeni fenomeni oldu.

Ekrana çok hızlı bir giriş yapan Hercai, bir anda Cuma günlerinin reyting listesinde ilk sıraya yerleşti.

Televizyongazetesi/Detay – Karşısındaki dizileri, özellikle uzun süredir Total’in zirvesini kimseye bırakmayan Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisini de geçerek birinci sırada yer alıyor.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadıkları dizinin bu akşam 7. bölümü ekrana gelecek.

Bir haftadır tanıtımları dönen dizide Azat, Reyyan’ı alıp konağa getirecek ve namusunu temizleyeceğini ama bunu kanla değil nikahla yapacağını söyleyecek.

Bu sözleri konağın kapısından dinleyen Miran ise kahroluyor. Miran, Reyyan’ın Azat ile evlenmesine müsaade edecek mi hep birlikte göreceğiz ama heyecanla beklenen yeni bölüm öncesinde dizinin yönetmeni Cem Karcı’dan çok ilginç bir açıklama geldi.

Karcı, instagram sayfasından dizide Miran’ı oynayan Akın Akınözü ile sette çekilen fotoğraflarını paylaştı ve bu paylaşımına izleyenleri adeta meraktan çatlatacak bir açıklama yazdı!

Hercai dizisinin 7 bölümüne çalım atacak bir final sahnesi geliyor! Yönetmen: Vauv diyeceksiniz! 8

Yönetmen Cem Karcı, dizinin 7. bölümünün özellikle kaçırılmaması gerektiği anlamı çıkan sözlerinde özellikle bölüm finaline dikkat çekti.

7 bölümdür ekranda olan dizinin bölüm finalinin çok emek gerektiren ve çok sarsacak bir sahne olacağı bilgisini de verdi.

Cem Karcı, paylaşımına şunları yazdı:

“Bu akşam öyle bir bölüm var ki off! Özellikle final sahnesi! Genelde yaptığım işle övünmem hep daha iyisi olduğuna inanırım çünkü.. ama bu akşamki bölümün final sahnesi benim için 7 bölüm içinde en sevdiğim sahnem oldu. İzleyince vauvv dedim, kendim çekmemişçesine.. Yazanların, oynayanların, gece gündüz demeden evlerinden ailelerinden uzakta ekmek parası ve sevdikleri iş için didinen tüm kamera arkası, önü ve post ekibimin ellerine sağlık. Böyle sahnelerle sabun köpüğü, bir haftada harcanıp yenilenen bir iş yaptığımızı unutup kişisel tatmin duygumuzu da besleyebiliyoruz. Şükür! Hep daha iyilerine!”

Hercai dizisinin 7 bölümüne çalım atacak bir final sahnesi geliyor! Yönetmen: Vauv diyeceksiniz! 9