Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Azize’si Ayda Aksel rolüyle ilgili büyük bir itiraf yaptı!

Hercai dizisinin Azize’si Ayda Aksel rolüyle ilgili büyük bir itiraf yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –atv ekranında yayınlanan Hercai dizisinde Aslanbey konağının sakinlerinden Ayda Aksel’in canlandırdığı Azize karakteri dikkat çekmekte…

Sırlarla dolu bir karakter olan Azize’nin intikam ateşi her geçen hafta daha da çok artıyor. Ayda Aksel, Dizi TV programına konuştu.

Midyat sokaklarında ne tür tepkiler aldığı sorulan Ayda Aksel, “Sokakta yürüyebiliyorum garip bir şekilde. Bir yandan nefret ediyorlar, çok rahatsız oluyorlar Azize’den… Bir yandan da bu kadar güçlü bir kadın olmasından saygı duyuyorlar Azize’ye..” diye konuştu.

Sürprizlerle dolu bir karakter olduğunu ifade eden Ayda Aksel, henüz karakterinin nereye varacağını kendisinin de bilmediğine değindi.

Aksel, “Her karakterin iyi ya da kötü haklı olduğu noktalar var. Azize bunlardan en az olanı. Çünkü diğerlerinden daha güçlü ve daha haksız görüyoruz birçok yerde. Kendince haklı noktaları olduğunu gördük, gelecekte bakalım neler olacak. Sürprizleri biz de bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AYDA AKSEL’İN İTİRAFI: ÜRKÜTTÜ BENİ

Rol teklifi geldiğinde bunun kendisini çok korkuttuğunu anlatan Ayda Aksel, “Salon kadınından birden bire Mardinli bir kadına geçmek, böyle yaşta böyle konuşan kadına geçmek çok ürküttü beni. Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum. Ben Azize’yi çok seviyorum. Azize’yi oynamayı çok seviyorum. Kuşkusuz sertliği, bu kadar intikam duygusu, bu kadar nefret dolu olması bana ters geliyor. Ama bir karakter olarak oynamaktan çok büyük zevk duyuyorum. Çok iyi yazılmış bir karakter bence” ifadelerini kullandı.

Ayda Aksel, Azize karakterinin kendisinin tam tersi bir karakter olduğunu ve bundan kopmamak gerektiğini vurguladı. Aksel, “Çocuklarımla vakit geçirdiğim zaman, evimde olduğum zaman Azize’den uzaklaştığım anlar sonra hemen kendimi toparlıyorum. Azize dönmem lazım, onun disiplinine girmem lazım diye. O bakımdan zorlayan bir karakter, zor yani” dedi.

AYDA AKSEL: BAMBAŞKA BİR HAYAT KURDUM

İstanbul dışında ilk kez bu kadar uzun süre çalıştığını anlatan Ayda Aksel, çocuklarından ve ailesinden uzakta olmasının kendisini ürküttüğünü belirtti ve şöyle konuştu: “Ama burada bambaşka bir hayat kurduğumu gördüm. Bu kendiliğinden böyle aktı gitti. Burada dostlar edindik, artık bir çevremiz var. Buralı olduk. Midyat adeta setin kendisi…”