Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Elif Aslanbey’i Eda Başlamışlı bu sefer Kanal D dizisiyle ekrana döndü!

Hercai dizisinin Elif Aslanbey’i Eda Başlamışlı bu sefer Kanal D dizisiyle ekrana döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Eda Elif Başlamışlı, Hercai isimli fenomen dizide Elif Aslanbey karakterini canlandırmıştı. Dizide kısa süre yer almış olsa da dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2017 yılında başladığı oyunculuk macerasında Darısı Başımıza, İncir Ağacı isimli dizilerde de rol aldı.

Eda Başlamışlı’nın yeni dizisi ise Kanal D ekranında izleyicilerle 26 Eylül pazartesi gününden itibaren, hafta için saat 16.00’da buluşacak. Dizinin fragmanları yayınlanıyor ve dram hikayesiyle de ilgi çekmesi bekleniyor. Etkileyici bir dram hikayesi olarak öne çıkan Aşk ve Umut’da Hakan Dinçkol ile Mine Çayıroğlu başrolde bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Zafer Demircan, Cemre Kurum, Furkan Okumuş, Gamze İğdiroğlu, Serap Önder gibi isimler bulunuyor. Eda Başlamışlı da kadroda Zeynep isimli karakter ile izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı.

Hercai dizisinin Elif Aslanbey'i Eda Başlamışlı bu sefer Kanal D dizisiyle ekrana döndü! 7

1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Eda Elif Başlamışlı, televizyonda ilk olarak Bana Her Şey Yakışır isimli programda yer alarak dikkatleri çekti. Başlamışlı, oyunculuk macerasına ise Hep Yek 2 isimli sinema filmi ile 2017 yılında başladı. Sonrasında da Darısı Başımıza, Hercai, İncir Ağacı isimli dizilerde rol aldı. 1.70 metre boyunda olan oyuncu, koç burcu ve 52 kilo.

Oyuncunun dizideki performansı merak edilirken, Aşk ve Umut dizisi ile birlikte Kanal D, günlük dizilere önem vermeyi sürdüreceğini göstermiş oldu.

Yapımını Focus Film’in üstlendiği yeni günlük dizi aşkın, umudun ve yeniden başlamanın hikayesini ekrana taşıyacak.