Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinin fragmanı ‘ters köşe böyle yapılır’ diyor!

Hercai dizisinin fragmanı ‘ters köşe böyle yapılır’ diyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai’nin 52. bölümü şimdiden büyük bir heyecan dalgası yaşattı. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan ilk fragmanda Reyyan’ın bebeğini kaybetmiş olabileceğine yönelik verilen sinyaller, izleyicileri hem germiş hem de çok üzmüştü.

Senariste yönelik çeşitli mesajlar yollayan dizi hayranları, yayınlanan yeni fragman ile rahat nefes aldı. Senarist adeta ‘ters köşe böyle yapılır’ der gibiydi… Reyyan’ın kontrollerinde bebeğin kalp atışları duyuluyor. Bu sahneler de Hercai hayranlarının içine su serpti… Miran, baba olacak ama büyük bir bela başında duruyor. Cinayet soruşturmasında tutuklanan Miran’ın başı dertten yine kurtulmayacak. Reyyan ve Miran’ın aşkı ise izleyicilerin bir süre daha beklemesi gerekecek.

Dizinin setinde ise mercimek esprisi oyuncular arasında hoş anlara neden oldu. Hercai twitter hesabından da o anlar şu şekilde paylaşıldı:

Hercai dizisinin fragmanı 'ters köşe böyle yapılır' diyor! 8

Peki Hercai dizisinin 52. bölümünde başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar: Azize ve Füsun arasındaki savaş son sürat devam etmektedir. Bunca sene sakladığı Dilşah’ı, Füsun’a kaptıran Azize, onu geri almanın yollarını ararken Füsun da boş durmaz ve Azize’nin başına türlü dertler dolamaya devam eder. Babasından geldiğini zannederek yediği tatlı yüzünden rahatsızlanan Reyyan, iyi olup olmadığını görmek için gelen Azize’nin gözleri önünde bayılmıştır.

Azize, Reyyan’a ve karnındaki bebeğe yardım etmek için tek başına bir mücadelenin içine girer. Reyyan, Füsun tarafından zehirlenmiştir. Bebeğin ve Reyyan’ın durumu belirsizdir. Bu sırada Azize, Şadoğulları’nı uyarıp Reyyan’a zarar verenin Füsun olduğunu söylemek ister ve bu uğurda Nasuh’la gizlice buluşup ona gerçeği anlatarak kendisinin Reyyan’ı kurtarmak için çabaladığını söyler.

Hercai dizisinin fragmanı 'ters köşe böyle yapılır' diyor! 9

Nasuh, Azize’nin sözlerine inanmıştır ancak Reyyan bu konuda hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bunun üzerine Azize, Nasuh’tan kendisini Reyyan ile buluşturmasını ister. Miran karısının başına gelenlerin tek sorumlusunun Azize olduğunu düşünerek onun peşine düşer. Ancak Azize adeta sırra kadem basmış gibi bir anda yok olmuştur. Nasuh dışında herkes onun Reyyan’ı zehirlediğinin açığa çıkması sebebiyle kaçtığını düşünmektedir. Ancak son anda yaşanan bir gelişme herkesi şoke eder ve Azize’yi aramaktan alı koyar.