Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Handan’ı Gülçin Hatıhan, Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

Hercai dizisinin Handan’ı Gülçin Hatıhan, Fox TV’nin çok iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında çekimlerine başlanan Mahkum isimli dizi yakında izleyicilerle buluşacak. Gülçin Hatıhan da yeni sezonda yeni proje ile ekrandaki yerini alacak.

Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan dizi için öncelikle ekrandaki bir yapımın final yapması gerekiyor. Fox TV’de final ihtimali bulunan bazı diziler var ve bunlardan birisi veda ederse Mahkum dizisi öne çıkacak.

3 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Hercai dizisinde Handan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Gülçin Hatıhan, bir süredir dinlenmekteydi.

1990’lı yıllardan bu yana dizilerde izlediğimiz oyuncu bugüne kadar birbirinden farklı karakterlerde yer aldı. Kaygısızlar isimli fenomen dizide Zeynep olarak izlediğimiz oyuncu, Çocuklar Duymasın dizisinde de Canan karakterini canlandırmıştı.

Poyraz Karayel’de Ümran karakteri hala hafızalarda olan Gülçin Hatıhan; İstanbullu Gelin, Kocaman Ailem ve son olarak da Hercai dizilerinde bulundu.

Gülçin Hatıhan’ın başarılı dizi kariyerine bir yenisi de Mahkum olarak eklenecek. Innocent Defendant isimli yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Mahkum’da önemli bir oyuncu kadrosu buluştu.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı dizinin geniş bir kadrosu olduğu da açıklanmıştı.

Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi oyuncuların yanında şimdi de kadroya Gülçin Hatıhan eklenmiş oldu.