Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Keriman’ı Eylem Tanrıver’den ekrana güçlü geri dönüş!

Hercai dizisinin Keriman’ı Eylem Tanrıver’den ekrana güçlü geri dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 3 sezon süren Hercai dizisinde en az süre oyunculuk yapan isimlerden birisi de Keriman Çetin karakterine hayat veren Eylem Tanrıver olmuştu…

İlk 12 bölüm boyunca dizide yer alan Eylem Tanrıver’i birçok izleyici Kırgın Çiçekler dizisindeki Kiraz karakteri ile hatırlıyor. Evli ve Öfkeli dizisinin yanı sıra Kaçın Kurası’nda da yer alan oyuncu, yeni sezonda ise çok farklı bir karakter ile Fox TV ekranında yerini alacak.

Uzak Şehrin Masalı isimli dizi için anlaşma yapan Eylem Tanrıver, hikayede evin kahyası ve demirbaşı Nüzhet karakterini canlandıracak… Oyuncu kısa süren Hercai dizisindeki rolünden 2 yıl sonra yeniden ekranlara daha güçlü bir rolle dönüyor. 1997 yılından bu yana Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda oyunlarda yer alan Tanrıver, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezundur.

Hercai dizisinin Keriman'ı Eylem Tanrıver'den ekrana güçlü geri dönüş! 7

Kars’ta çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak olan dizinin başrolünde ise Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören, Timur Acar gibi isimler bulunuyor.

Can Sinan’ın hikayesini yazdığı ve 25 Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan yapıyor. Diziye en son katılan isim ise Zeynep Eronat olmuştu. Dizinin ekibi önümüzdeki hafta bir araya gelecek ve Kars’ta çekimler başlayacak. Uzak Şehrin Masalı, yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olarak Fox TV ekranında Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.