Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin oyuncularına Göbeklitepe’de büyük sürpriz!

Hercai dizisinin oyuncularına Göbeklitepe’de büyük sürpriz!

tarafından zk zk

atv’de ekrana gelen Hercai dizisinin oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü ile yönetmen Cem Karcı, Göbeklitepe’yi ziyaret etti. Bu ziyarette bir de sürpriz yaşandı.

Reytingleriyle Cuma akşamlarının birincisi haline gelen Hercai dizisinin ekibi, günümüze kadar ulaşan ilk ve en büyük tapınak olan, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesindeki Şanlıurfa’da yer alan Göbeklitepe’de yeni bölüm çekimlerini gerçekleştirdi. Birçok medeniyetin tarihine tanıklık eden bu büyülü mirasın atmosferi bugün Hercai oyuncularını ve Romanya Prensesini de bir araya getirdi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Türkiye’ye gelen Prenses Maria, Göbeklitepe’de olduğu esnada Hercai ekibiyle karşılaştı. Başrol oyuncuları, dizi ekibi ve yapımcıyla tanışan Prenses, Ebru Şahin ve Akın Akınözü’yle yakından ilgilendi. Tarihi eserlerin olduğu bu bölgede dizi çekerek mirasına sahip çıkan yapımcı Banu Akdeniz’i de tebrik etti.

Geçtiğimiz aylarda henüz üç bölümü yayınlanmışken yurt dışında da büyük ilgi gören Hercai’nin ilk satışı Romanya’ya gerçekleşmişti. Ses getiren dizinin bugün Romanya Prensesi ile bir araya gelmesi ise büyük bir tesadüf oldu.