Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, İstanbul’a geldiği zaman büyük şaşkınlık yaşıyor! İşte sebebi!

Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, İstanbul’a geldiği zaman büyük şaşkınlık yaşıyor! İşte sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Akın Akınözü, atv’de yayınlanan Dizi TV kameralarına konuştu.

Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, Midyat’ta kapalı bir ortamda çalıştıkları için dışarıda neler olduğunun, neler konuşulduğunun çok da farkında olmadıklarını belirtti.

İSTANBUL’A GELİNCE ÇOK ŞAŞIRIYOR

Hercai dizisinin ne kadar etkili olduğunu İstanbul’a geldiği zaman hissettiğinden bahseden Ebru Şahin, “Arada bir İstanbul’a gidiş gelişlerimizde büyük şaşkınlık yaşıyoruz. Çünkü gerçekten çok fazla insana ulaştığını ve onlardan çok güzel geri bildirimler alındığını hem çevremden duyuyorum hem de ben bizzat yaşıyorum. Çok merakla bekliyor insanlar ve bu bizi çok mutlu ediyor. Çünkü gerçekten burada zor şartlarla başladık ve çok inanarak yaptığımız bir iş. Bunun geri dönüşünü bu kadar güzel alıyor olmak çok mutluluk verici” açıklamasında bulundu.

Miran karakterine hayat veren partneri Akın Akınözü ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ebru Şahin, “Çok güzel bir ikili olduğumuza inanıyorum. Hem normal hayatımızda hem oynadığımız karakterler gereği güzel bir sinerji yarattık. Aldığımız geri bildirimler de bu yönde, bu çok mutluluk verici. Çünkü yaptığımız işte en önemli şey bence aradaki kimya ve partnerlerin birbirleri ile olan iletişimleri” diye konuştu.

SENARYO KALBİNE DOKUNMUŞ

Reyyan’ın kendisi için çok özel bir karakter olduğuna değinen Ebru Şahin, senaryoyu okuduğu anda kalbine dokunduğunu ifade etti.

Ebru Şahin, “Reyyan ile çok güzel bir yolculuğa başladık. Bir şeyler çıkarabildiğimizi düşünüyorum. İnsanların Reyyan karakterinde en çok sevdiği şeyin bozulmamış o hali olduğunu düşünüyorum” dedi.

REYYAN İLE ORTAK ÖZELLİĞİ VAR MI?

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin, İstanbul'a geldiği zaman büyük şaşkınlık yaşıyor! İşte sebebi! 7

Reyyan ile kendisi arasında benzerlik olduğunu ifade eden Ebru Şahin, “Reyyan da çok sevgiye ve adalete inanan birisi. Ben de normal hayatımda böyle bir insanım ve buna inanıyorum. Ortak noktalarımız da var, zıtlıklarımız da var. Asla yapmam dediğim şeyleri o yapabiliyor. Mutlaka bir benzerlik, kendimizden bir şeyler bulduğumuz için bu kadar sahiplenip karakteri içselleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

İMAJ ÇALIŞMASI YAPTI MI?

Çok fazla imaj çalışması yapmadığını belirten Ebru Şahin, sadece mümkün olduğu kadar doğal ve saf olmasına özen gösterdiklerini, saç ve kaşlarının doğal olduğunu sadece kıyafet düzenlemesi yapıldığını belirtti.