Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin şifreleri başarının da anahtarı!

Hercai dizisinin şifreleri başarının da anahtarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinin 2 sezon içinde sergilediği müthiş başarıyı herkes takdir ediyor. Başrol oyuncuları Ebru Şahin ile Akın Akınözü, elde ettikleri şöhreti hak ediyor… İki ünlü isim Hercai dizisi sayesinde popüler oldu. Dizinin Türkiye sınırlarını aşan bir gücü var. Peki bu gücün kaynağı neler? Hercai dizisi neden bu kadar çok sevildi?

Türk izleyicisine artık dizi beğendirmek hiç kolay değil. Ancak Hercai, bunu kısa sürede başardı. Bu başarının yankıları da artık yurt dışından geliyor. Lübnanlı yönetmen ve yapımcı Fady Dagher, dizinin bölümlerini izledikten sonra sosyal medya üzerinden mesajlar verdi.

Bir Arap yönetmenin gözünden Hercai dizisinin başarısının alt metni, Türk dizi yapımcılarının da ne kadar başarılı olduklarını anlatıyor. Fady Dagher de dizideki karakterlerin güçlü olmalarından, diyaloglarından ve oyuncuların performanslarından etkilenmiş.

Lübnanlı yönetmenin de dikkatini çeken Hercai dizisinin başarısının alt metnini şöyle sıralayabiliriz:

– Oyuncular, çok iyi performans sergiliyor.

– Göz teması ve vücut dili öne çıkartılıyor.

– Diyaloglar ve karakterlerin yaşadığı mücadele etkileyici.

– Her karakterin yaşama mücadelesi olduğu için bir evrim var.

– Yüzeysel bir oyunculuk yok, performanslar güçlü.

– Her karakterin alt metni var, diyalogları güçlü.

– Oyuncular, tiyatroda rol aldıkları hissini veriyorlar.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

We are very proud to hear your comments ???? I thank you on behalf of myself and all Hercai team @fady_dagher???? Love you Lebanese ❤️ @hercaidizi Repost @a.kinozfc ・・・ Lübnanlı yönetmen HERCAI dizisini tam olarak izledikten ve romanı okuduktan sonra konuştu. ✨ Part 1 – المخرج و الناقد اللبناني فادي داغر بفيديو باليوتيوب بيحكي فيه عن مسلسل زهرة الثالوث بعد ما شافه كاملاً بكل حلقاته و بعد ما قرأ الرواية ✨ – طريقة نقده للمسلسل كتتير بناءة و واعية عنده منظور خاص و مثقف فعلا ياريت الناس كلها بتشوف المسلسل من منظوره طبعا لانه بالاخير هو مخرج و بيعرف تفاصيل كتير ، طبعا الفيديو نص ساعة بس اختصرت منه و حكا عن الاخراج و التصوير و التمثيل و حكا عن كل شخصية و فصلها و حكا عن ابعادها ???? ، طبعا ترجمت الكلام للتركي للبعض ناس ????❤ ، و لسى رح انزللكم كلامه عن شخصية ريان و ميران ✨ و بالاخير ركزوا على كلامه ( هيرجاااي يجب أن يدرسسس ) ???????????????????? ابعتولها ياه للي ما بتتسمى حتى تنقبر تشوف :) –

Banu Akdeniz (@banumiafilm)’in paylaştığı bir gönderi ()