Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai, dünyanın en popüler Türk dizisi olmaya aday!

Hercai, dünyanın en popüler Türk dizisi olmaya aday!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yayınlandığı dönem izlenme rekorları kıran ATV dizisi, yurt dışında da büyük başarılara imza atıyor. Bugüne kadar 46 ülkede yayınlanan Hercai, yeni bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor.

İlk bölümü Mart 2019’da ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün rol aldığı Hercai dizisi yurt dışındaki macerasına devam ediyor. Dizi şimdi bir ülkede daha yayınlanacak.

Dizinin Meksika’daki yayını başlarken Arjantin’in en büyük televizyon kanalı Telefe de Hercai’nin yakında izleyiciyle buluşacağını duyurdu. Böylece Hercai, yayınlandığı ülkelere bir yenisini daha eklemiş oldu.

Hercai, dünyanın en popüler Türk dizisi olmaya aday! 7

Mardin Midyat’ta çekilen dizi, Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran ile Ebru Şahin’in hayat verdiği Reyyan’ın imkansız aşkını anlatıyordu. Reyyan ve Miran’ın çift olarak büyük uyum yakalaması dizinin büyük başarı kazanmasının en büyük etkenlerinden biriydi.

Bugüne kadar 46 ülkede yayınlanan dizinin bu başarısı geçtiğimiz günlerde ABD’nin en büyük gazetelerinden Washington Times’a da haber olmuştu. Haberde, İspanyolca konuşulan ülkelerde Amor Y Venganza adıyla yayınlanacak olan Hercai dizisinin özellikle bu ülkelerde gördüğü büyük ilgiden bahsedilmişti.

Hercai dizisine özellikle Güney Amerika’dan yoğun ilgi var. Sabah gazetesinin haberine göre Meksika, Kolombiya, Arjantin, Porto Riko, Panama ve Amerika’daki İspanyol izleyiciye hitap eden Telemundo TV, Hercai’yi satın aldı. Telemundo’da 22 Haziran’da yayına başlayan dizi, ilk bölümüyle 1.5 milyon izleyiciye ulaştı.