Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hercai, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde de oynayan usta Oyuncu Toygun Ateş, korona nedeniyle hayatını kaybetti!

Hercai, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde de oynayan usta Oyuncu Toygun Ateş, korona nedeniyle hayatını kaybetti!

tarafından zk zk

1954 doğumlu olan Usta Oyuncu Toygun Ateş’in, bir kaç gün önce Malatya’da bir sinema filmi için bulunduğu ve koronaya yakalandığı, hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Hastanede tedavisi süren 66 yaşındaki oyuncu, ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı! Oyuncunun hayatını kaybettiği açıklandı!

Oyuncunun eşi Victoria Kırgız, mutasyonlu koronavirüse yakalandığı, hastanede tedavisi sürerken böbreklerinin iflas ettiği ve daha sonra solunum cihazına bağlandığı, entübe edildiği bilgisini verirken, Ateş’in 6 Şubat’ta test sonucunun pozitif çıktığı ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde olduğu öğrenildi.

Ne yazık ki tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan oyuncunun vefat haberi verildi. Bu arada cenazenin Malatya’dan yola çıktığı ve İstanbul’a getirildiği de kızı Gökşen Ateş tarafından ifade edildi.

Toygun Ateş kimdir?

Toygun Ateş, bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizide rol almıştı. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan oyuncu, sinema oyunculuğuna 1976 yılında başlamıştı. O yıldan itibaren 100’den fazla sinema ve dizi filminde oynadı.

Hercai, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde de oynayan usta Oyuncu Toygun Ateş, korona nedeniyle hayatını kaybetti! 8

Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Toygun Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer almaya devam etmektedir.

Toygun Ateş’in rol aldığı yapımlar arasında Yazlıkçılar, Aşk-ı Memnu, İhanet, Türkan, Muhteşem Yüzyıl, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kurtlar Vadisi Pusu, Huzur Sokağı, Tatlı İntikam, Ver Elini Aşk, Diriliş Ertuğrul, Vurgun, Hercai de var.

Hercai, Muhteşem Yüzyıl, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde de oynayan usta Oyuncu Toygun Ateş, korona nedeniyle hayatını kaybetti! 9